smokken Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Witam, jestem nowicjuszem w sprawach obróbki mięsa i szukam doświadczonego kolegi z okolic Warszawy, który za odpłatą pokazał by mi jak się przyrządza kiełbasę z mięsa z domowego uboju. Pozdrawiam, Robert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 smokken, a może turnus w Szkole Domowego Masarstwa ? https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2995 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smokken Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 @Kempes: ja chciałbym wziąść udział w domowym świniobiciu, prześledzić proces od początku do końca. W tej szkole domowego masarstwa proces zaczyna się od dostawy mięsa z rzeźni, wieć brakuje początku.Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Daj wiadomość na Pw. może co załatwię ze znajomymi, mam na uwadze cały cykl a wiec dwa dni wchodzą w rachubę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts