Maxell Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Wspomnienia z kursów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 jak tu wspominać jak jeszcze nie ochłonąłem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fentel Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 jak tu wspominać jak jeszcze nie ochłonąłemArti byłem kiedyś belfrem, to wiem, że nadmiar wchłoniętej wiedzy powinien opuścić organizm najpóźniej po trzech dniach :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Moje wspomnienia z II turnusu są wciąż żywe... Jednak szok, którego doznałam w sklepie spożywczym w Zrębicach mnie nie opuszcza. Pani sprzedawczyni zażądała ode mnie dowodu osobistego po tym, jak chciałam sobie kupić piwo Żywiec :lol: Dlatego z tego miejsca gorąco polecam owy sklep, jeżeli ktoś chciałby przy okazji się dowartościować albo poprawić sobie nastrój.. :grin: Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Moje wspomnienie można wyrazić jednym słowem: ZICO :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Witam Pani sprzedawczyni zażądała ode mnie dowodu osobistego po tym, jak chciałam sobie kupić piwo Żywiec :lol: maggie . Wyglądasz na bardzo młodą dziewczynę . Ja siedziałem w zajeździe pięć metrów od Ciebie i gdy bym widział Twój dowód osobisty moje wątpliwości były by szybciej rozwiązane . :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Moje wspomnienie można wyrazić jednym słowem: ZICO :grin: ju toking tu MI :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 maggie . Wyglądasz na bardzo młodą dziewczynę .... - Andrzejku wojna robi swoje.. :wink: Ale najpewniej przybyło mi siwych włosów po tym jak poznałam osobnika o nicku Zico :lol: .... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Wspomnienia wspaniałe ,przeżycia wspaniałe,towarzystwo wspaniałe co tu dużo gadać wszystko było WSPANIAŁE :grin:Może by tak wszystko powtórzyć :question: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 maggie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Witam Może by tak wszystko powtórzyć :question: :wink: Emocje troszkę opadną to do utrwalenia wiedzy możemy zapisać się jeszcze raz :!: :lol: Drogę znamy będzie łatwiej dojechać :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Zico, to z sympatii, my się tak z Tobą drożnimy wiesz ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Zico, to z sympatii, my się tak z Tobą drożnimy wiesz ;-) a to na powaznie braliście :grin: :grin: :grin: ja nie z tych co płacza i się obruszaja - no na tyle to już mnie chyba znacie :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Emocje troszkę opadną to do utrwalenia wiedzy możemy zapisać się jeszcze raz Do utrwalenia i poszerzenia :grin: Podlasiak już rozpoczął listę VI kursu w czerwcu :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Podlasiak już rozpoczął listę VI kursu w czerwcu :lol: Też zauważyłem :smile: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tak będziemy teraz robić turnusy upamiętniające II...III...IV itd. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tak będziemy teraz robić turnusy upamiętniające II...III...IV itd. :wink: Brojlerek na IV wskoczył :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tak będziemy teraz robić turnusy upamiętniające II...III...IV itd. :wink: Brojlerek na IV wskoczył :-) zatrzepotał skrzydełkami i wylądował :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Też zauważyłem To chyba trzeba coś pomyśleć,bo listy zapełniają się jedna po drugiej w szybkim tempie. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tak będziemy teraz robić turnusy upamiętniające II...III...IV itd. :wink: Myślę że fajnie by było . Bardzo mnie się podobało :smile: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Przecież wszyscy moga się spotkać w Napoleonowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Przecież wszyscy moga się spotkać w NapoleonowieI to jest myśl, a ja idę lulu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Przecież wszyscy moga się spotkać w Napoleonowie Pewnie że się spotkamy :grin: Ale jakieś przedbiegi by się jeszcze przydały :grin: Przecież czegoś więcej się jeszcze nauczymy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Przecież wszyscy moga się spotkać w NapoleonowieI to jest myśl, a ja idę lulu :-) my to się na IV SDM spotkamy :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts