Papla Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 WitamNa razie w takiej formie, a jak się urodzi coś stałego to zmienimy, opisy robię na bieżąco. http://picasaweb.google.com/Paplaaa/SDM_turnusII_2728_III1_III2009?feat=directlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jest co wspominać! Aż się wzruszyłem, patrząc na szynkę z nogą Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzio Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Fajnie było :smile: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Witam Fajnie było :smile: Pozdrawiam Podpisuję się dwoma łapkami . Mam zamiar to " magiczne " miejsce jeszcze raz odwiedzić . Tym bardziej że wiem jak dojechać :!: :lol: Gorąco pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Mam zamiar to " magiczne " miejsce jeszcze raz odwiedzić Czekam na turnusie VI :wink: :lol: :lol: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jak patrzę na te "miśki" to zastanawiam się, czy tam było tak zimno, czy to sami członkowie i pretendenci do klubu 100+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Bardzo od normy odstawał Zico! Nie wiem czemu Bagno też jakiś taki nie „nasz” reszta to fajne chłopaki, dobrze odżywione! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Nie wiem czemu Bagno też jakiś taki nie „nasz”Nie wiem dlaczego, nie mogę dołączyć do klubu 100+. :grin: :grin: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
many Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Zdjecia są fajne, najlepsze 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Piękne wspomnienia :smile: I znowu wszystko odzyło :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Zdjecia są fajne, najlepsze 16 Przerąbane i udokumentowane dla potomnych :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Zazdraszczam :tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 I ja zazdraszczam, chciało by się do raju ,- ale Żona nie pozwala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Nie będę się przecież kopał z koniem! - żart. Żonka bardzo dba o moje zdrowie. :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Żonka bardzo dba o moje zdrowie. :mellow:Ja ze względu , że dbam o zdrowie swoje i swoich bliskich robię sama wędliny, a żeby doskonalić kunszt masarski pojechałam na kurs. Więc widzę sprzeczności w dbaniu twojej żony o zdrowie. Mój mąż powiedział: " ponieważ chce jeść zdrowo i smacznie to nie mam nic przeciwko żebyś pojechała na kurs". :grin: Jest zawsze wyjście awaryjne : żona jedzie z tobą. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 kaszubka33 - to nie o to chodzi że się zle odrzywiam. Od kwietnia ubiegłego roku nie kupujemy wędlin w sklepie - wszystko robie sam. W tym rzecz że te wyroby są zdrowe, ale przede wszystkim smaczne. Od kiedy zaczołem je robić to moja i mojej Żony waga zaczeła pokazywać jakieś niepokojące cyferki ( w moim wypadku się wyłączyła ) :grin: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Witam ( w moim wypadku się wyłączyła ) :grin: . Kochany to zależy na jakiej się ważysz . Na mojej pięciokilowej sześć kilo też nie zważysz :lol: Mam na myśli sześć kilo w całości . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Moja ma tylko nośność 150kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Moja ma tylko nośność 150kg. To uważaj, bo zostaniesz prezesem klubu 100+ :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darbarian Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jak oglądałem zdjęcia to mi się przypomniał zajefajny klimat naszego I szkolenia :grin: super Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 W tym rzecz że te wyroby są zdrowe, ale przede wszystkim smaczne. Od kiedy zaczołem je robić to moja i mojej Żony waga zaczeła pokazywać jakieś niepokojące cyferki ( w moim wypadku się wyłączyła ) :grin: . Pepe dopóki waga nie daje komunikatu "Prosimy ważyć się pojedyńczo" możesz jeść spokojnie :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Witam Na stałe zdjęcia będę umieszczał w swoim koncie pocztowym, jest tam taka funkcja. Pozwoli mi to na edytowanie i podpisywanie sukcesywne uzależnione od wolnego czasu. Tu jest adres do wszystkich zdjęć jakie dostałem od uczestników II turnusu. http://gallery.me.com/papla#100008 Jak ktoś ma jeszcze jakieś to proszę wysłać na adres mailowy: papla(et)me.com (et) to inaczej małpa, podaje się w adresie mailowym jak się go cytuje, aby roboty nie indeksowały celem wysyłania spamu. Tam gdzie jest (et) trzeba wstawić znaczek @. Na ten adres będę też emigrował z uwagi na restrykcyjne podejście innych operatorów (wycinanie załączników, odrzucanie maili itp) Jak się pokoloruje linka do strony traci on właściwości linka ;-) Nie wiem dlaczego. [ Komentarz dodany przez: abratek: Czw Mar 19, 2009 10:15 am ] Bo tak się nie da :wink: trzeba to zrobić używając znaczników URL np. tak:[URL=http://gallery.me.com/papla#100008][color=darkred][b]http://gallery.me.com/papla#100008[/b] [/color][/URL] Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Wszystko chodzi.Pierwsze zdjęcie jest super :grin: :grin: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 No to teraz to piekne zdjęcie już nie jest pierwsze. W każdym bądź razie chodzi mi o to, które przedstawia spotkanie "organizacyjne" z trzema "encyklopediami" na stole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts