radzio Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Gdyby ktoś z Szanownych miał do sprzedania za rozsądne pieniądze nadziewarkę, jakieś 3-5 kg to proszę o info na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Pozwólcie, że trochę podbiję temat, bo zniknął w czeluściach forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ile to jest „rozsądna cena?" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Papcio, zadymiaczu drogi, taka... która zadowoli obie strony! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Radzio nie wiem komu podziękować, ale płytka dotarła, dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Nie ma za co dziękować!Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Danusię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROJLEREK Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ja tez bardzo prosze o informacje dotyczaca nadziewarki. Jestem powaznie zainteresowana kupnem niewielkiej z przeznaczeniem do produkcji domowej.GG 13752997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeflik Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Brojlerku-na alegro wpisz w wyszukiwarkę "nadziwarka do kiełbas" wybierz sobie z kilku rodzajów nadziewarek która najlepij Ci odpowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts