Tadzik Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Czy ktoś z Was posiada przepis na bekon z lat 70-tych i z jakiej części jest robiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Bekon, to jest cała półtusza wieprzowa, ze specjalnie hodowanych świń, odpowiednio przycieta, opalona w tzw. "piecu duńskim", a następnie odpowiednio zapeklowana i oznakowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadzik Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Maxell by może tak nie wiem ale chodzi mi o nasz Polski bekon jak go nazwano w handlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadzik Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Maxell dziękuję za te przepisy jak sobie poukładam dokładnie przepis to napisze z pytaniem czy tak może by robiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruce Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Maxell ja sie boje pytac o cokolwiek .... :wink: wiem ze to sie skonczy wykladem i cholera jasna bardzo dobrze !! juz szykuje liste pytan heh pozdr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fentel Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Maxell ja sie boje pytac o cokolwiekBruce pytaj, nie wstydź się :wink: , tutaj nie biją :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruce Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 hehe no wlasnie ze sie boje :tongue: za 2 tygodnie planuje kolejne wedzenie jestem laik wiec sie odezwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomuś Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 juz szykuje liste pytan heh Tylko się spiesz bo wiesz przed Świętami może czasu braknąć :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.