BROJLEREK Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 mam kilka zapeklowanych golonek. Zrobilam golonki w prasce, uwedzilam co moge jeszcze zrobic.Mozna je upiec? A moze jakis przepis oryginalny. Prosze o podpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roj61 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Golonka w/g Tinka Golonka Co prawda w oryginale niepeklowana ale .. :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pis67 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 :grin: :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klon Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Koleżanko, co do golonek to mam pewne doświadczenie i moge się dosyć śmiało wypowiedzieć. Zrób golonke wg Tinka. Tylko peklowana będzie jeszcze pewnie lepsza. Nie zapomnij też o kapustce z dodatkami tak jak wg. Tinka. Wyborne!Ja co prawda goloneczek nie peklowałem, ale i tak najlepszy w smaku; dla mnie był ten podkład z pod ich spodu. Smaki z mięsem golonej golonki (jak dla mnie) idealnie komponują się i tyle. Pycha przepis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.