Jump to content

Golonka-wariacje na temat


BROJLEREK

Recommended Posts

Koleżanko, co do golonek to mam pewne doświadczenie i moge się dosyć śmiało wypowiedzieć. Zrób golonke wg Tinka. Tylko peklowana będzie jeszcze pewnie lepsza. Nie zapomnij też o kapustce z dodatkami tak jak wg. Tinka. Wyborne!

Ja co prawda goloneczek nie peklowałem, ale i tak najlepszy w smaku; dla mnie był ten podkład z pod ich spodu. Smaki z mięsem golonej golonki (jak dla mnie) idealnie komponują się i tyle. Pycha przepis.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...