Guest ChefPaul Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 W czasie mego pobytu w szpitalu otrzymałem następującą wiadomość "e-mailową" od osoby którą znam osobiście: Zaginęła moja koleżanka,(wiadomość dostałem od kuzynki Anny Termin z Jastrzębia Zdroju) 19-sto letnia studentka turystyki na GWSH. Oto link do wszystkich informacji o Asi: http://zaginela19letniajoanna.blog.onet.pl/ Bardzo proszę roześlijcie to gdziekolwiek możecie, Asia zaginęła w czwartek tak więc może być na drugim końcu Polski czy za granicą. Poszukuje jej policja, cała rodzina, znajomi i przyjaciele. Nawet najmniejsza informacja na temat miejsca jej pobytu czy okoliczności zaginięcia jest cenna. Z góry dziękuję za pomoc. Wszyscy którzy jakimś szczęśliwym trafem mogą wiedzieć cokolwiek o sprawie proszeni są o kontakt z najbliższym posterunkiem Policji Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoczny Smok Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Nie bylbym soba gdybym nie zapytal sie, czy sie odnalazla?Pamietam tylko, ze jakas studentke turystyki zamordowal jakis facet na szlaku, ale nic wiecej... -- Pozdrawiam Smocznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts