Allcass Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Zakłady przetwórstwa mięsnego: rozbioru i uboju wieprzowo – wołowego w Holandii poszukują RZEŹNICY UBOJOWI, ROZBIERACZE-WYKRAWACZE Miejsce pracy: HOLANDIANr ref: 234/2009 OFERUJEMY: Atrakcyjne wynagrodzenieZorganizowane zakwaterowanie, Zorganizowany transport do miejsca pracyUbezpieczenie społecznePomoc we wszelkich czynnościach administracyjnychOpiekę polskich koordynatorów OCZEKUJEMY: Min. rocznego doświadczenia Umiejętności uboju lub rozbioru mięsa wieprzowego lub wołowegoUmiejętności pracy w zespolePrecyzyjności Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy: holandia@allcassdirect.com Tel: 058 3000 793 Fax: 058 3000 792 Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych Dz. U. Nr 133 poz. 883)." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 A znajomości dwóch języków i 5-letniego stażu na stanowisku kierowniczym? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roj61 Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Hmm .. link podany przez Allcass zawiera chyba wirusa.Tak podaje mi mój antywirus tak ten domowy jak i w pracy :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvado Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Faktycznie, mój AntyVir też zgłasza robaka o nazwie: HTML:Iframe-inf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z_bychu Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Kaspersky też blokuje stronę pokazuje "robale" :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtec Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Na razie adres strony usunąłem. Gdyby ktoś chciał się skontaktować z firmą to jest mail i telefon kontaktowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts