Jump to content

Belona


Szczepann

Recommended Posts

Belona jest bardziej delikatną rybą , niż np. węgorz i podczas wędzenia proponuję nie dawać pełnego "czadu" bo może odpaść . Najlepiej powiesić za kręgosłup poniżej "czuba" :wink:

 

A co do ości :grin: to zielone , podobnie jak u węgorzycy .

 

Jeszcze ciekawostka :Spotkałem w smażalniach blisko plaż belonę i węgorzycę sprzedawaną w porcjach jako węgorz (w całości by się nie dało oszukać) "biednym ceprom" z południa . :???:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...