arkadiusz Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Dzisiej, z wczoraj zakupionej połóweczki postanowiłem zrobić pachwinę w szynkowarze.Wyszła pycha .A tak wygląda Trochę jeszcze za mało schłodzona ,ale nie mogłem się powstrzymać ,żeby nie spróbować :blush: .Jest ścisła i kroi się dobrze tylko skórka trochę odstaje .Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Tłuściutka... mniam, mniam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRKON Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Radziu, nie tłuściutka tylko dietetyczna ale inaczej.Ja zrobiłem słoninkę z szynkowara i ona dopiero jest tłuściutka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.