winorobek Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Witam Jest możliwość zakupienia miodu pszczelego prosto od pszczelarza, jest to miód leśny- ciemniejszy od wielokwiatowego, bardziej wyraźny w smaku.Miód potoka (płynny) w cenie 180 zł za 10 litrów, w sklepach jest miód (wielokwiatowy) w cenie od 22 zł za słoiczek 900 ml, a leśny i inne smakowe są dużo droższe (od 20 zł za 1/4 litra).Z racji, że kupiona będzie większa ilość, to mamy niższą cenę. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Ja nie pobieram żadnych opłat, a tylko koordynuję całą akcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Winorobek, podaj w stopce jedynie adres strony internetowej, bez elementów HTML.www.winorobek.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
winorobek Posted September 20, 2009 Author Report Share Posted September 20, 2009 A więc co do opakowań to obecnie jeszcze ustalam czy miód będzie od razu w wiadrach 10L czy dopiero przy odbiorze, każdy otrzyma miód do swojego "naczynia". Link to comment Share on other sites More sharing options...
trutlen Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 A że tak spytam, dużo jest chętnych? Akcja dojdzie do skutku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winorobek Posted September 22, 2009 Author Report Share Posted September 22, 2009 Akcja dojdzie do skutku. Już jest pewniaków chętnych na 80L, jeszcze niektóre osoby się nie zadeklarowały co do ilości, no i są jeszcze chętni z dalszych stron. Najlepiej jak wszyscy zainteresowaniu z dalsza, wpiszą się w temacie, to łatwiej będzie taki osobą się rozeznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Wprawdzie z dalsza nie jestem, ale potwierdzam moje 20 litrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Osobiście zamawiam 10 l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 winorobek, jak pisałem na PW 10 litrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Witam.Ja bym się pisał na 20l z tym, że na jakiej zasadzie to ma być odbierane - bo jak osobiście to odpada :sad: Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beiot Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Jest możliwość zakupienia miodu pszczelego prosto od pszczelarza, jest to miód leśny- ciemniejszy od wielokwiatowego, bardziej wyraźny w smaku.Czy źródło jest sprawdzone pod względem jakości i uczciwości? Prosto od pszczelarza to nie zawsze znaczy że miód jest dobry. Wystarczy dać pszczołom trochę syropu i miodu będzie więcej. Czy wchodzi w grę wysyłka? Pozdrawiam Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Gonzo, pewnie można wysyłeczkę jakąś spedycją zlecić i po kłopocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Gonzo, pewnie można wysyłeczkę jakąś spedycją zlecić i po kłopocie Zawsze i wszędzie :grin: Tylko nie wiem czy Pan będzie wysyłał :rolleyes: Poczekamy co Winorobek napisze :???: Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winorobek Posted September 26, 2009 Author Report Share Posted September 26, 2009 Czy źródło jest sprawdzone pod względem jakości i uczciwości?... Tak, źródło jest sprawdzone. Przesyłka nie jest przewidziana, jeśli będzie odpowiednio chętnych z danego regiony, to można pomyśleć nad wspólnym transportem. Do tego odbiór osobisty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvado Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 winorobek, chętnie wziąłbym 10L, ale niestety, z racji odległości odbiór osobisty nie wchodzi w grę. No chyba, że np. Zico wybierałby się, to chętnie się podczepię :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batiar Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 winorobek, chętnie wziąłbym 10L, ale niestety, z racji odległości odbiór osobisty nie wchodzi w grę. No chyba, że np. Zico wybierałby się, to chętnie się podczepię :-)Ja też wziął bym 10litrów, ale z odbiorem w Warszawie lub Legionowie. :???: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtec Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Do tego odbiór osobisty.A gdzie będzie ten odbiór? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Do tego odbiór osobisty.Szkoda. :devil: W drugi koniec Polski nie pojadę po miód, najwyżej kupię słoiczek lub dwa na targu. Chyba, że będzie wysyłka. To, jestem chętny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 ...jeśli będzie odpowiednio chętnych z danego regiony, to można pomyśleć nad wspólnym transportem.na mój rozum to już z pod Warszawy kilka osób jest :rolleyes: - gdyby ten miód dotarł np do mnie przed 9 października to dowiózłbym go uczestnikom zlotu w Pajtunach (Bagno, Gonzo) plus moje okolice (czyli np. Batiar, trutlen :wink: ) sam też wziąłbym z 5litrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvado Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Ciekawe tylko, co winorobek ma na myśli, gdy pisze: można pomyśleć nad wspólnym transportem. Czy chodzi o możliwość wysłania kurierm, czy też jakaś forma prywatnego transportu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 gdyby ten miód dotarł np do mnie przed 9 października to dowiózłbym go uczestnikom zlotu w Pajtunach (Bagno, Gonzo) Dobrze gada Abratek masz jedno rzucanie wędką HRATIS :grin: :lol: :lol: Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 winorobek, do warszawki i okolic masz już tak : 1.salvado, 10 l 2.Batiar, 10 l 3.abratek, 5 l 4.Zico , 10 l 5. Gonzo, ? 6. Bagno, ? warto pomyśleć :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 1.salvado, 10 l 2.Batiar, 10 l 3.abratek, 5 l 4.Zico , 10 l 5. Gonzo, 20 6. Bagno, 10 Na razie 65l Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 3.abratek, 5 lJak dobrze zrozumiałem, to jednostką jest wiadro 10 litrowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trutlen Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Witam,jeśli rzeczywiście dałoby radę zorganizować transport do Wawy lub okolic, to ja reflektuję na 10-20 l. (dokładnie jeszcze nie zdecydowałem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 dobra, jeśli będzie tego wymagała sytuacja to wezmę "nominał" czyli dychę... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts