Jump to content

Miód pszczeli - Górny Śląsk

winorobek

Recommended Posts

Witam

Jest możliwość zakupienia miodu pszczelego prosto od pszczelarza, jest to miód leśny- ciemniejszy od wielokwiatowego, bardziej wyraźny w smaku.

Miód potoka (płynny) w cenie 180 zł za 10 litrów, w sklepach jest miód (wielokwiatowy) w cenie od 22 zł za słoiczek 900 ml, a leśny i inne smakowe są dużo droższe (od 20 zł za 1/4 litra).

Z racji, że kupiona będzie większa ilość, to mamy niższą cenę.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

Ja nie pobieram żadnych opłat, a tylko koordynuję całą akcją.

Akcja dojdzie do skutku.

Już jest pewniaków chętnych na 80L, jeszcze niektóre osoby się nie zadeklarowały co do ilości, no i są jeszcze chętni z dalszych stron.

Najlepiej jak wszyscy zainteresowaniu z dalsza, wpiszą się w temacie, to łatwiej będzie taki osobą się rozeznać.

Jest możliwość zakupienia miodu pszczelego prosto od pszczelarza, jest to miód leśny- ciemniejszy od wielokwiatowego, bardziej wyraźny w smaku.

Czy źródło jest sprawdzone pod względem jakości i uczciwości?

Prosto od pszczelarza to nie zawsze znaczy że miód jest dobry.

Wystarczy dać pszczołom trochę syropu i miodu będzie więcej.

Czy wchodzi w grę wysyłka?

Pozdrawiam

Robert

Czy źródło jest sprawdzone pod względem jakości i uczciwości?...

Tak, źródło jest sprawdzone.

Przesyłka nie jest przewidziana, jeśli będzie odpowiednio chętnych z danego regiony, to można pomyśleć nad wspólnym transportem.

Do tego odbiór osobisty.

winorobek,

chętnie wziąłbym 10L, ale niestety, z racji odległości odbiór osobisty nie wchodzi w grę. No chyba, że np. Zico wybierałby się, to chętnie się podczepię :-)

Ja też wziął bym 10litrów, ale z odbiorem w Warszawie lub Legionowie. :???: :grin:

...jeśli będzie odpowiednio chętnych z danego regiony, to można pomyśleć nad wspólnym transportem.

na mój rozum to już z pod Warszawy kilka osób jest :rolleyes: - gdyby ten miód dotarł np do mnie przed 9 października to dowiózłbym go uczestnikom zlotu w Pajtunach (Bagno, Gonzo) plus moje okolice (czyli np. Batiar, trutlen :wink: ) sam też wziąłbym z 5litrów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...