Jump to content

Pytanie o golonkę i szynkę z "szynkowara"


Pan_Jaworek

Recommended Posts

Przeszukałem forum w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu i nic. Więc jako, że się przywitałem pozwolę sobie na pytanie.

Kolejny raz w szynkowarze robię szynkę, golonkę. Smakowo pycha! (Sukces osiagam tym, że do przypraw dodaje trrochę serca :). Jest jednak mały problem - i szynka i golonka trochę za twarda na mój i domowników gust. Przepisy dokładnie przestrzegane ( z forum), jedynie to nie jestem pewny dokładnej temperatury parzenia. W czym może być problem?

Pozdrawiam

 

Paweł

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...