wojciechz Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Jak kupię tzw. "wędlinę" w sklepie, to po dwóch dniach nie moge na nią patrzeć, nie mówiąc już o jedzeniu,Swoją bym jadł i jadł, bez końca.Aż musiałem kupić nowe spodnie, bo stare zrobiły się za małe. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 wojciechz, gdybyś jadł tę wędlinkę samą to spodnie pewnie by były dobre ale coś chyba z tymi dodatkami do niej nie tak :lol: ale przecież wszyscy tak mamy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciechz Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 wojciechz, gdybyś jadł tę wędlinkę samą to spodnie pewnie by były dobre ale coś chyba z tymi dodatkami do niej nie tak :lol: ale przecież wszyscy tak mamy :lol: Pewnie to przez golonki. Do nich trzeba stosować dodatki, bo to tłuste mięsko. :grin: I trzeba ten tłuszczyk zneutralizować kieliszeczkiem lub dużym jasnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Jak moje spodnie się za ciasne zrobiły-to całą winę przypisałam proszkowi do prania.Po nim wszystkie ubrania mi się kurczyły. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciechz Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Kurde, tego nie wziąłem pod uwagę.Jakiś czas temu kupiliśmy nową pralkę (stara odmówiła współpracy) i to na pewno jej wina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roj61 Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Jak moje spodnie się za ciasne zrobiły-to całą winę przypisałam proszkowi do prania.Po nim wszystkie ubrania mi się kurczyłyTaaa... a pasek do spodni mimo, że nie prany też się skrócił :rolleyes: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 a pasek do spodni mimo, że nie prany też się skrócił :rolleyes: :grin: A mnie się wydłużył :grin: (serio) Tylko jakoś tak jest, że że obwód w pasie mi maleje, a waga pokazuje więcej :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest technik Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Aż musiałem kupić nowe spodnie, bo stare zrobiły się za małe. :grin: Spokojnie,-jest sposób na spodnie. Musisz zrobić kiełbaski ze stu kg. mięska,-to one Ci same opadną. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Zostaje Ci gumowy pasek !!! Ostateczność to szelki !!!! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Tylko jakoś tak jest, że że obwód w pasie mi maleje, a waga pokazuje więcejKurczę, mam to samo. Doszedłem do ostatniej dziurki, spodnie luźne, a na wadze aż szkoda gadać :mellow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts