bodek Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Witam. Wczoraj buszując w koszu forum, w pewnym starym już temacie bo z 2006 roku znalazłem ciekawą informację o planach wydania przez forum filmów instruktażowych z pokazem rozbioru tuszy wieprzowej i klasyfikacją mięsa oraz produkcji kiełbas, wędzonek, podrobów, wędzenia ryb i drobiu itp. Ciekawi mnie, czy ten ciekawy pomysł został zrealizowany. A jeśli tak, to czy te filmy są w jakiś sposób dostępne. Wie ktoś może? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Niedawno pisałem o tym. Temat jest w trakcie realizacji, gdyz należy go zrobić wyjatkowo starannie. Będzie to główny materiał reklamowy WB. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Można jakoś pomóc?np. opracowując jakąś część, oczywiście uzgadniając to z innymi osobami z forum posiadającymi odpowiednią wiedzę. Jak by co to stawiam się do dyspozycji :rolleyes: PozdrawiamD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Shadow, dzieki za chęci.Jesli możesz, to opracuj plan poszczególnych częsci filmu, jak byś to widział i podeślij mi na pocztę. Porównamy z naszym i na pewno wspólnie go udoskonalimy.Resztę korespondencji dotyczącej tematu za pośrednictwem PW lub mojej poczty.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzio.1974 Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ja trochę się trudniłem amatorsko co do montażu filmów a zrobiłem z parę wesel itd nieodpłatnieMyślę że najgorzej będzie zrobić scenogram krok po kroku.Co do obróbki to pikuś by wszystko połączyć.Myślę i mam nadzieję że są na forum ludzie co w tej dziedzinie zęby zjedli nie tak jak ja amatorsko.Jak by co to jestem. :smile: Mam nadzieję że nagrywane będzie w systemie ogólnodostępnym czyli w vobach.Na divixy się nie pisze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareks Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ale był kiedyś taki film instruktażowy- ludzie zamawiali, otrzymywali a ja nie dostałem ;-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Jak sam piszesz BYŁ. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwek_57 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Maxell, a czy nie warto by rozpatrzć aby znowu był ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Sylwek, przeczytaj sobie posty wyżej. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwek_57 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Sory pytania nie było :blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=891040274 Może warto by zrobić coś podobnego i reklamować WB, sprzedawać a kasę przeznaczyć np."na miodek". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemat Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 u nas będzie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarkof Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ale kiedy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemat Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 nie mam cyfrowej kamery :rolleyes: ale będzie niedługo :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarkof Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 To niedługo to już troszkę długo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Hmmm. Fajnie by było, aby sie ktoś tym zajął. :grin: Na razie jest cała masa roboty związanej bezpośrednio lub pośrednio ze stronką, forum, tworzeniem i usprzętowieniem filii SDM, tworzeniem Fundacji itp., itp., itp.Jak się troche obrobimy, na pewno zostanie to zrealizowane, gdyż jest już scenariusz i są obgadane tematy techniczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts