ellancz Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Witam, przeglądalam to forum i widzę, że są tu ludzie mądrzy, wykwalifikowani i naprawdę znający się na swojej profesji, dlatego mam ogromną prośbę. Jestem studentką i za jakiś czas mam przedstawić referat na temat: "Zastosowanie różnych technologii przy mrożeniu wadliwego mięsa wieprzowego". Czy ktoś mógłby przedstawić jakiś artykuł na podobny temat, bo ja na dobrą sprawę nawet nie wiem co mam zawrzeć w tym referacie i na czym konkretnie się skupić, bo gdyby to ogólnie chodziło o mięso to dałabym radę bez pomocy, ale ja mam "wadliwego mięsa wieprzowego" i z tym mam problem. Może ktoś poleciłby mi chociaż jakieś artykuły czy książki, na których mogłabym się oprzeć? Będę naprawdę wdzięczna nawet za najmniejszą pomoc. Pozdrawiam. ruda773@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Proszę o kontakt na mój e-mail friday@buziaczek.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.