arkadiusz Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Wiem ,że już to gdzieś widziałem.Chyda Dziadek zamieśćił takie wyliczenie ile można otrzynać mięsa z półtuszy wieprzowej ,ale nie mogę tego znaleźć :blush: .Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BonAir Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1259 PS. Dla nowych forumowiczów podaję sposób szukania odpowiednich informacji na stronie głównej: 1. Wchodzisz na stronę główną2. Wybierasz funkcję SZUKAJ3. W polu wyszukiwania wpisujesz "wydajność użytkowa"4. Dostajesz wynik szukania w postaci w.w. adresu do artykułu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Udział procentowy w półtuszyhttp://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1151 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 Dziękuję.Wpisałem "wydajność .....",ale nie wpisałem "użytkowa" i nic nie wyszło.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Może o to się przyda?: http://www.wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/dziadek/uzyskimiesawiep.htmPowyższy plik należy do mojej "biblii" :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.