kubamichu Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Witam serdecznie wszystkich zadymiaczy.Proszę o namiary na sprawdzone masarnie produkujące wędliny nieprzemysłowe,niskowydajne(rejon-cała Polska).Jestem zwolennikiem zdrowego jedzenia.Mam mały sklepik mięsny w Szczecinie.Chętnie nawiążę współpracę w tym temacie, wymienię 12 letnie doświadczenia.Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 kubamichu, To bardzo trudny problem dla producenta. chyba że uboczna produkcja lub pod zamówienie. Duży jak nie oszuka to może zakład zamknąć. Wiem że producenci zdrowej żywności w oparciu o agroturystykę i lokalne smakołyki mogą produkować swoje wyroby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Proszę o namiary na sprawdzone masarnie produkujące wędliny nieprzemysłowe,niskowydajne(rejon-cała Polska). Czyżby urząd skarbowy :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubamichu Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 Że co ja urzędnik?Wpisz w google :u kuby szczecin.Tak przy okazji biorę już wedliny z podkarpacia i od Mądrego z pod Krakowa.Także spoko ja swój chłop.I nie chcę bawić się w sprzedaż wędlin z nielegalnych żródeł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 biorę już wedliny z podkarpacia i od MądregoJakieś znane nazwisko :rolleyes: hmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts