Jump to content

Propozycja - kurs carvingu

Maxell

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Poczekajcie na sezon owocowo-warzywny.teraz to pewnie niewielki wybór i drogo.

A może takie warsztaty na zlocie można by było zrobić? Tylko czy to nie za krótko,żeby czegoś się nauczyć?? Ja chętnie posiedzę znów przy Ani :lol:

Proszę o zapisanie mnie na kurs carvingu. Na ostatnim zlocie podpatrywałam jak to się robi i po powrocie wykonałam kilka ozdób i udekorowałam nimi potrawy. Goście byli zachwyceni. Jeżeli kurs wypali jestem nim bardzo zainteresowana.

Betti

• 2 weeks later...

Taki kurs, moim zdaniem, powinien potrwać co najmniej dwa dni. Jest naprawdę sporo roboty. :wink:

Temat ruszyłem wcześniej, przed sezonem owocowo-warzywnym, by zorientować sie jakie będzie zainteresowanie nim z Waszej strony.

Znając orientacyjną liczbę chętnych, można będzie rozpocząc przygotowania. :grin:

Ojojoj,ja tylko szukałam dogodnego miejsca dla mnie i Pani Abratkowej.I burzę wywołałam.... :lol:

Ale może to dobry pomysł?

Jak latem i z namiotami,to i u nas można zrobić.Przy okazji pokażemy Wam Międzyodrze z kajaków :lol:

A nalewka z tataraku-to zacny trunek.Pobudza umysł..

Jak latem i z namiotami,to i u nas można zrobić.Przy okazji pokażemy Wam Międzyodrze z kajaków :lol:

Piszę się dwoma łapkami , namiot kupiłem w tym roku , a warzywa niezbędne do zajęć też może się uda przywieźć . Byle termin pasował :smile:

Pozdrawiam