sawca Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Może my pokażemy co robimy:? Kto pierwszy się zgłosi ? :wink: http://www.mieso.ztw.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Hallo!!!! Co mamy pokazac???? bo ja robie b.duzo, i roznych rzeczy , nie tylko wedliny!!!(ironia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 sawca, Czy wiesz, ile kosztuje wynajęcie metra kwadratowego na targach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 sawca, Czy wiesz, ile kosztuje wynajęcie metra kwadratowego na targach?Wiem, ale nie powiem. :grin: :grin: A tak poważnie to w "kupie" siła i fajnie by było gdyby SM się wystawiła. [ Dodano: Pon 11 Sty, 2010 18:51 ] Co mamy pokazac???? bo ja robie b.duzo, i roznych rzeczy , nie tylko wedliny!!! (ironia)Gdybym miał na myśli coś innego niż wędliny to bym gdzie indziej pytał :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Hallo!!!! Oto ona(e) robione przed Swietami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 moje gratulacje Olek.P, fachowa robota. Ta przekrojona szynka to pewnie Nuss, parzyles ja czy piekles w wedzarniku? Wyglada jakby byla parzona.Pozdrawiam Yogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Hallo!!!! Dzieki Yogi! Masz racje to Nuss i parzony jak te inne wyroby obok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Ta przekrojona szynka to pewnie NussCo w Niemczech określa się nazwą "nuss"? Możecie wskazać odpowiednik polskiej nazwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Nuss to orzech, chociaz nie wiem czy to poprawne (fachowe) okreslenie w Polskim jezyku.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Hallo!!!! Ja nie chyba ze Yogi wie!??Bagno, ale ty moze ze zdjecia to rozpoznasz?Mnie to terz ciekawi jak sie to po polsku nazywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Bagno, ale ty moze ze zdjecia to rozpoznasz?Przekrój wskazywał na mięsień czterogłowy uda, tylko zmyliła mnie wielkość. Tak. Nuss to, w naszym nazewnictwie: kulka, myszka, orzeszek itd., anatomicznie mięsień czterogłowy uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Hallo!!!! Bagno masz racje!!! potwierdzenie dostalem SMS-em z polski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 potwierdzenie dostalem SMS-em z polskiChyba od kol. Bagno :???: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts