Zbyh Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Za oknem biało, pierońsko zimaAle karnawał się nam zaczynaTrzeba korzystać z harców i tańcówZróbmy tu na necie bal przebierańcówKażdy przebierze się jak popadnieAle z pomysłem- śmiesznie lub ładnieMnie myśl teraz przyszła ot taka szybkaJa się przebiorę na bal za OSCYPKAPomysł mom taki, że "nie w kij pierdzioł"Sionde se w koncie i bede śmierdzioł .....Hej !!!! List ostrzegawczy do św Mikołaja Święty Mikołaju co dajesz prezentySkończyły się chłopie do cię sentymentyGrabisz sobie bracie od jakiegoś czasuNapraw co zepsute radzę ci zawczasuWróciłeś luzacko do tej swej LaponiiDałeś dzieciom gadżety co im teraz po nich?Przywiozłeś kolejki , laptopy play stationMyślisz , że się teraz dziatwa z tego cieszy?Jak wszystkie prezenty prądem zasilane?A prądu wciąż nie ma co jest tutaj grane?Wracaj z tej Laponii napraw zasilanieBo ci polskie dzieci spuszczą tęgie laniePojedziemy do ciebie za dupę chwycimyOgolimy brodę, w*cenzura* ci spuścimyA jak nie pomoże to urwiemy jajaI tak załatwimy drania MikołajaCo wśród polskich dzieci narobił fermentuTak więc Mikołaju koniec sentymentówPrzyniosłeś prezenty to daj nam też prąduBo się dopuścimy chłopie samosąduNaprawisz co zepsute zniknie gniew i troskiŻądają a nie proszą!! Dzieci ze Śląska i Małopolski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyh Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 Wszyscy się dziwują , mnie już sił nie starczy Skądże nam się bierze kryzys gospodarczy Ja wam powiem prawdę , zawiniła Ewa Zamiast na Adama patrzyła po drzewach A źle jej to było bez roboty żyć? Świerzbiały ją zęby , cudze jabłka żreć A jak już urwała ,nie mogła zjeść sama? Po co było wciągać fajtłapę Adama? Patrzajcie no panie, knajpy tam nie było Ani budki z piwem, a przecież się żyło Tam i z ubrankami nie było najgorzej Chodził sobie człowiek, jak go Pan Bóg stworzył Widzicie ludkowie, pazerność ją zjadła Tylko po co przez nią, na nas bieda spadła? [ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 11:31 ] Pragnę Wam powiedzieć Dzisiaj miłe panie Jakie w czasach Ewy Noszono ubranie A więc sławny liść figowy Mógł najwyżej służyć Za strój kąpielowy Inne zaś ubranie Na przykład liść dębu Ewa ubierała Gdy szła do Urzędu Gdy chciała zabłysnąć Kreacją na balu Wtedy ubierała Swój liść rabarbaru Gdy przyszedł do głowy Ewie pomysł dziki Wtedy ubierała Drżący liść osiki Lecz najgorzej było Gdy jesienią z liści Nagły poryw wiatru Drzewa już oczyścił Wtedy biedna Ewa Słuchajcie dziewczyny Musiała ubierać Gałązkę świerczyny ! Nie są to atłasy Ani inne tiule Bo to przecież Ewę Strasznie w pupcię kłuje No i przez to kłucie Właśnie z tej przyczyny Do dziś zimowych ciuszków Nie lubią dziewczyny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Zbyh, rymowanki są z pod Twojego pióra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyh Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 Zbyh, rymowanki są z pod Twojego pióra ? Tak, to moje wypociny :blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Zbyh, rymowanki są z pod Twojego pióra ? Tak, to moje wypociny :blush:Brawo :!: To może tak kolego coś o w naszym temacie zrymuje :lol: melodia później :wink: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts