Jump to content

Banderole

cedro

Recommended Posts

Czy ktoś wie gdzie można dostać banderole takie jak są stosowane na niektórych wyrobach :question: Mam , zlecenie, od znajomego na wędzonki i chciałem trochę zaszpanować, wykonałem już pieczęć do przyżegania na gorąco, i banderole były by dopełnieniem szpanu :tongue:

Nie, jak wcześniej wspomniałem wyciąłem element z płaskiego ażurowego elementu, zamiast drewnianej rączki stępla dospawałem kawałek drutu, po uwędzeniu np. szynki rozgrzewam do czerwoności ,pieczątkę' i tak jak cechuje się bydło ,cechuję' szyneczkę :grin:

Takie banderole mogę Ci wydrukować ale niestety nakład minimum to 10 000 szt :grin:

Zrobisz to prościej na papierze do etykiet.Papier kupisz w pierwszym lepszym sklepie papierniczym.Potem tylko dobrać odpowiednie zdjęcie i udać się z tym do firmy która ma kolorowe ksero.Odbiją Ci ile chcesz.Wytniesz nożyczkami i gotowe.

Cedro, to żadne cuda - wystarczy dobra drukarka i dobry papier oraz odrobinka chęci - podstawowe narzędzia graficzne każdy w komputerze ma

jak się nie ma drukarki to idzie się z plikiem do drukarni lub nawet do fotografa,

przewagą nad kupnymi gotowcami jest indywidualność takiej naklejki, a przecież nie robisz hurtowo więc koszta nie będą jakimś wielkim obciążeniem

ot i całe cuda

witam :grin:

pierwszy krok jest zawsze ciężki, a potem jak po maśle...

Ten Kumpi

dostanie taką podobną tarczę jak ten Kumpi hispański za 1500€

Materiał już mam przygotowany, nie nierdzewka, a solidny mosiądz :cool:

Jeszcze nie wiem co mu wygraweruję

i tak mam jeszcze parę lat by nad tym pomyśleć :grin:

Cedro, to żadne cuda - wystarczy dobra drukarka i dobry papier oraz odrobinka chęci - podstawowe narzędzia graficzne każdy w komputerze ma

jak się nie ma drukarki to idzie się z plikiem do drukarni lub nawet do fotografa,

przewagą nad kupnymi gotowcami jest indywidualność takiej naklejki, a przecież nie robisz hurtowo więc koszta nie będą jakimś wielkim obciążeniem

ot i całe cuda

Nie miałem na myśli etykiet, lecz zdjęć wyrobów Darina :grin: