gaba8181 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Malutki ale tylko z 2 litrów -w zasadzie nie wiem jaki powinien mieć rozmiar ale jest dość delikatny .juuuuhuuuuuu!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 :grin: Brawo. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Malutki ale tylko z 2 litrówWitaj gaba8181 na naszym forum :grin: Napisz coś więcej na temat tego serka czy jest to serek typu podpuszczkowego czy twarogowego ,jak go robiłaś no i może jakieś zdjęcie gotowego wyrobu udało by Ci się wkleić :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba8181 Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Mój skromny serek -pierwszy serek Na jutrzejsze śniadanko jak znalazł :smile: Chyba że już zjedzony . :smile: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 No fajnie :grin: ale jeszcze opis by się przydał .Patrząc na zdjęcia to wydaje mi się ,że to jednak ser typu twarogowego a nie podpuszczkowy ale czekam na komentarz autorki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba8181 Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Na początek dziękuję za ciepłe przyjęcie bo zimno u nas brr i przepraszam że na mięsistym forum wyskakuję z serkiem ale narazie u mnie towara nie ma na te wszystkie kiełbachy boczusie jak coś kaski będzie to nakupuję i popróbuję -a serek taki z krówkowego mleka bo ten podpuu-coś tam to narazie niewiem co to :(i strasznie mi się necio muli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolunia Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 A ja myslałem,że tylko moja Ela serki potraffi...a tu fiuu no ładnie czekamy na nastepne.powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beiot Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 gaba8181, Brawo. Tu masz sposób wykonania serka podpuszczkowego, który może, ale nie musisz wędzić: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1641 Pozdrawiam robert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba8181 Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 Dzięki Robercie -na początek będę musiała się zaopatrzyć w taki sprzęt ale wyglądają bosko . Koluniu -ja od Twojej Eli to się mogę uczyć -bo to był naprawdę mój pierwszy serek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.