Malinowy Bzyk Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Witam. Ostatnio przeglądając oferty dla wykrawaczy znalazłem ,, .... umiejętność posługiwaniem się nożem elektrycznym..." Co to jest ,jak wygląda i do czego służy nóż elektryczny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 jak wygląda i do czego służy nóż elektryczny?http://www.galtex.com.pl/?mod=produkty&action=zobacz&id=2324 :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 W danych technicznych pisze do czego on jest. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOSHIBA Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Malinowy Bzyk, Wątpliwe żeby w rzeźni ktoś wykrawał mięso dzielil stwory czymś takim jak zaprezentowano wcześniej. Podejrzewam ze oferta jest zagraniczna i ktoś źle przetłumaczył. Jak dla mnie to chodzi o piłę i posługiwanie się nią „wykrawanie” ale bardziej podział tuszy. Coś w tym kierunku: Lub z grubszym zębem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malinowy Bzyk Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ps. TOSHIBA piły to ja znam.Chyba masz racje ze to źle przetłumaczone bo taki delikatny sprzęt by nie wytrzymał. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzyl Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 witammiałem okazję widzieć podobne sprzęty jak ten z linku, tylko troszkę lepszych firm.Do krojenia chleba, wędlin itp to się nadaje i tylko do tegopozdrawiam Jurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ostatnio przeglądając oferty dla wykrawaczy znalazłem ,, .... umiejętność posługiwaniem się nożem elektrycznym..."Najprawdopodobniej http://allegro.pl/item872082714_elektryczny_noz_krazkowy_trimmer_uzywany.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_kacz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Swego czasu były linie technologiczne , w których były wykorzystywano noże elektryczne , podobne do tego , który zaprezentował Bagno. Służyły do usuwania tłuszczu zewnętrznego z szynek i łopatek wieprzowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemat Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 to nie jest nóż elektryczny tylko piła rozbiorowa, ale jak go zwał tak go zwał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts