Maxell Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Bardzo prosze osoby, które zajmują się przygotowywaniem projektów unijnych, o pilny kontakt. Mój telefon - 603 555 452 Zgóry dziękuję za odzew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 moja dobra koleżanka, z którą chodziłem do liceum zajmuje się projektami unijnymi, ale nie tylko unijnymi, pozyskuje również fundusze z różnych organizacji międzynarodowych.Pewnie na forum są ludzie którzy tym się zajmują,ale gdyby była potrzebna pomoc, daj znać,skontaktuje się z nią na skypie i dam namiary do ciebiei resztę ustalicie miedzy sobąPozdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ja współpracuję z firmą z Poznania, która to przygotowała Mi 4 projekty i wszystkie zostały zrealizowane pozytywnie tzn. kasa już jest na koncie a raczej była :grin:Jak by co to mogę podać namiary mają kilka oddziałów w kraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemat Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ja współpracuję z firmą z Poznania podaj tel Maxella Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts