TOSHIBA Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Fajny lokalizator http://earth.google.com/download-earth.html poszukajcie swoich domów, a może znajdziecie swoje (dymiące :wink: ) wędzarnie ogrodowe :lol: :lol: :lol: :lol: [ Dodano: Sob 13 Mar, 2010 16:23 ] Można załączać filmiki i fotki "lokalizacyjne" / rekamowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Hallo!!!! Ja widze tylko moje Oczko z rybami :grin: A z komina wedzarki sie nie kopci :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekB Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Na zumi .pl są zdjęcia z dużo większą dokładnością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Nie wiem jak inne miasta , ale Trójmiasto najlepiej widać tu: www.pkt.pl/map.htmlNależy przejść na zdjęcia satelitarne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolodoro Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Można też skorzystać z tej stronki www.geoportal.gov.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Można też skorzystać z tej stronki www.geoportal.gov.pl Na tych zdjęciach widać niemalże co na moich grządkach rośnie :shock: , trochę mnie to przeraża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jewo Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Moje dachy też widać, super :idea: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 I dodatkowo można sprawdzić czy sąsiad nie "wlazł" :wink: w waszą własność oraz pomierzyć wielkości działek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldtimer Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 można także wirtualnie pochodzić po ulicach np 5th ave w New Yorku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Można też skorzystać z tej stronki www.geoportal.gov.pl Ale jak się w tym poruszać bo nie mogę zajarzyć? :blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ale jak się w tym poruszać bo nie mogę zajarzyć? Wosiu nie jestes osamotniony ,ja też nie bardzo wiem jak się tam odnależć:blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Wosiu nie jestes osamotniony ,ja też nie bardzo wiem To płyniemy w jednej łajbie :grin: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Wybieracie mapy i dalej to bajka. Krzyżyk na środku jest punktem odniesienia. Na niego trzeba rączką nakierować to, co chcecie zobaczyć. Potem wystarczy już regulacja pokrętłem myszki. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 No to ktoś kumaty niech jak to się mówi wytłumaczy jak "krowie na rowie" o co w tym kaman :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojstank Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 A mojego domeczku geoportalu nie ma... :sad: Mają niezaktualizowane mapy i zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtec Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Mają niezaktualizowane mapy i zdjęcia.To akurat zależy od regionu. Zdjęcia mojej okolicy pochodzą z początku 2009 roku, natomiast np. zdjęcia z Wisły pochodzą sprzed 5 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 W szukajkę wpisujesz interesującą cię miejscowość , wyświetla się lista miejscowości klikasz na odpowiednią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ale jak się w tym poruszać bo nie mogę zajarzyć? :blush: Gdy wejdziesz na stronę główną to po prawej masz napis "Mapy" ,wchodzisz w nie.Wyświetla się mapa Polski ,poprzez dwukrotne kliknięcie stawiasz krzyżyk w swojej okolicy i zaczynasz powiększać mapę klikając w plusik po stronie lewej i tak aż do skutku tzn do powiększenia 1:1000 . P.S Zdjęcia mojej okolicy też są stare :???: ale mój dom już wtedy był :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Nas też nie ma na mapie.Ale balonik stoi w okolicy.Zresztą :grin: nas nie ma na żadnej mapie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 W moim ogrodzie widac wędzarnię :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Moją lokalizację lepiej widać na Zumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOSHIBA Posted March 17, 2010 Author Report Share Posted March 17, 2010 Zobaczcie co było "parę" lat temu na Waszych ziemiach- troche historii http://igrek.amzp.pl/mapindex.php?cat=WIG100Uwaga duże pliki więc trochę się wczytują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts