Maxell Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Takie wiadomości ogłasza się z przyjemnością. W imieniu naszej Koleżanki Olgi Smile, zapraszam Państwa na wieczorek autorski. ZAPROSZENIE Dzisiaj odbywa się premiera książki mojego autorstwa Smak Imprezy, zaś w czwartek będę miała wieczorek autorski z czytelnikami w poznańskiej księgarni KDC przy ulicy ul. św. Marcina 45. Chciałabym zaprosić naszą wędzarniczą brać na moje spotkanie autorskie. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam. Olga Smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgaSmile Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Bardzo dziękuję Maxell Serdecznie zapraszam wędzarniczą brać na spotkanie w Poznaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pis67 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Olu- wprawdzie obecnie poszczę i nie imprezuję, ale gdy skończę z tym niebawem, nie omieszkam przejrzeć Twojej książki, a może kupię? Gratuluję i piosenkę przesyłam. :grin: http://www.youtube.com/watch?v=yaCIR3UxkrM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Olga , moje gratulacje !!!!Kiedy promocja książki na Mazowszu ? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgaSmile Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Dziękuję :) Na dzień dzisiejszy zostałam zaproszona do Poznania | Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 OlgaSmile, :clap: :clap: :clap: Nie stój przy garach, gdy goście za stołem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 No to my Cię zapraszamy do Napoleonowa. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgaSmile Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 :grin: :mrgreen: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 Jak wypadł Wieczorek Autorski Olgo? mam nadzieję, że super. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgaSmile Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Maxell - dawno mnie u Was nie było, przepraszam za brak odpowiedzi. Dzielnie pracuję jak mróweczka i mam zastraszająco mało czasu na fajne fora Wieczorek wypadł świetnie - dziękuję bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts