Wojciech Sz. Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 :devil: Witam serdecznie brać wędzarniczą.Po pewnym czasie anonimowego czytaniapostanowiłem się przywitać.Od kilku lat jestem myśliwym i moje doswiadczenia zwiazane z zadymianiem dotyczą głównie dziczyzny.Robiłem wyroby z kolegą,który ma w tej dziedzinie doswiadczenie,ponieważ w latach 80-tych zajmował się masarstwem zawodowo.Jestem na etapie budowy wędzarni i zamierzam sie usamodzielnić w tej dziedzinie.Pozdrawiam serdecznie i składam najlepsze życzenia świąteczne.Wojciech Szafrański. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Witamy kolejnego zadymiacza :grin: i również wszystkiego najlepszego na Święta Wielkiejnocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Pozdrawiam serdecznie i składam najlepsze życzenia świąteczne.Wojciech Szafrański. Witaj , życzymy udanych i smacznych wyrobów . Również wszystkiego dobrego na Święta i po Świętach . :smile: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Wojciech Sz., witamy, pozdrawiamy i pewnie będziesz miał nam pomocniczo dużo do powiedzenia w kwestii dziczyzny :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Witaj Wojciechu , rady z zakresu dziczyzny ,jak i każde inne :lol: , mile widziane.Ps A czy to ten Janów pod Częstochową czy inny,możesz zaznaczyć swoją lokalizację na naszej mapie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Sz. Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Mój Janów to wioska koło Sochaczewa, woj.mazowieckie.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMORODINA Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Wojciech Sz., Witamy w Naszym gronie. Widzę, że jesteśmy sąsiadami. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz78 Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Witam wszystkich jestem dość młodym ambitnym rzeżnikiem od 15 lat w branży w tej chwili prowadze zakład z ubojnią koło Warszawy chętnie poznamy sie na zjeżdzie pozdrawiam Grzegorz Dmochowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 ooo siema siema młody rzeźniku :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL GREGOR Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Witam imiennika.No to będziemy ,,rżneli,, :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 prowadze zakład z ubojniąMarzę o takiej "ubojnianej" znajomości ale z Górnego Śląska :blush: Zazdroszczę już z góry kolegom warszawiakom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Grzegorz78, Witaj i do zobaczenia na zlocie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Witam Grzegorzu.No to się Gonzo doczekał ziomka :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Witam Grzegorzu. No to się Gonzo doczekał ziomka A witam, witam ziomka i nie ziomka :grin: Podlasiak, raczej na razie Ty i Grzegorz 78 jesteśta :wink: ziomale z Wawy :grin: Pozdrawiam :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 jesteśta ziomale z Wawy Oj niedługo :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Zazdroszczę już z góry kolegom warszawiakom.pojęcie "koło Warszawy" jest dość rozległe..... czasem, szybciej dojechać na Śląsk niż 60 km na drugą stronę Wisły :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosiek Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Witam wszystkichPo dłuzszym czasie anonimowego czytania forum postanowiłam sie zarejestrowac :grin: Mam nadzieję,że zostanę życzliwie przyjęta przez Waszą Brać..a osobiście się z większością poznam na V Zlocie.Do zobaczenia :smile: :smile: :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Witaj, witaj. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL GREGOR Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Witaj GOŚIACZKU :grin: :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darino Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Witam wszystkich nowo zarejestrowanych :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts