Jump to content

Prośba

Maxell

Recommended Posts

Bardzo proszę, aby na forum nie poruszać tematów politycznych i religijnych, zwłaszcza teraz, w obliczu narodowej tragedii.

Wszyscy jestesmy dorośli i na pewno mamy swoje określone poglądy i opinie na ważne zarówno politycznie jak i duchowo sprawy. Zachowajmy je dla siebie, przez co uszanujemy opinie tych, którzy sie w tych kwestiach nie wypowiadają, oraz zachowany neutralność naszego forum, bedąca jednym z jego atutów.

Wystarczy wejść na jakikolwiek portal informacyjny, by naczytać sie do woli i korzystając z opcji komentarze, wyrazić swe opinie praktycznie na wszystkie te tematy.

Wyrażane tutaj opinie i komentarze w omawianych dzidzinach, beda przez moderatorów usuwane.

• 1 year later...

Przy okazji poinformuję, że czytając ostatnie opinie o forum i wiadomości, które otrzymuję, podjąłem decyzję o zamknięciu naszego forum z dniem 15 kwietnia 2012 r. Nie powiem, że nałożenie na mnie bana, czyli ograniczenie mi prawa do wprowadzania demokracji na forum, także nie miało wpływu na tak drastyczną decyzję.

Mam nadzieję, że dłuższa przerwa wszystkim nam bardzo dobrze zrobi, a przy okazji zasilimy świeżą krwią sąsiednie "fora".