Jump to content

Kiełbasa cienka, boczek, baleron i szynka

rzeżnik

Recommended Posts

• 3 months later...
Guest Anonymous

lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą

Szkoda, bo tutaj chodzi o coś innego.rzeżnik, W takim razie, powiedz proszę jaki jest Twój cel?
Wydaje mi się, ze tak jak już Marek napisał. Chodzi o to, aby się tylko pochwalić. Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć... Tu nie ma się czym pochwalić...

@kowo

Wysłany: Dzisiaj 17:28 Temat postu:

nie jestem początkującym

W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.Pozdrawiam.

Chyba jednak to Dziadek ma rację.

Pozdrawiam

WaRo58

W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.P

Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć..

Czym rzeżnik ma się dzielić, przepisami? Ludzie od paru tysięcy lat wytwarzają wyroby z mięska i nie ma już nic do odkrycia w tradycyjnym wyrobie, no chyba że chodzi o nowoczesność, to nie wątpię, że jeszcze można zwiększyć wydajność, poprawić kolor, dodać zapaszek i tu gość może być na bieżąco. A wyroby takie sobie, a foty ... :cool:

To tyle w temacie. :cool:

Rzeźnik odpowiedział ,że nie jest nowicjuszem . Nikt go nie prosił o procesy produkcyjne

:question: :???: - cyt. swój post:" W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało". Wierzę w to ,że rzeżnik jednak opisze to co zrobił, wygląda :thumbsup:

@anerka

post rzeźnika Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 18:19

Twój anerka: Wysłany: Dzisiaj 18:38

I o to Nam chodzi, pytacie po 3,5 miesiącach, a po 16 minutach oceniacie Jego brak zaangażowania, jak rozumiem o to chodziło DZIADKOWI.

Nie gniewaj się na mnie, jeśli uraziłem przepraszam.

Pozdrawiam

WaRo58