rzeżnik Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Boczek, szynka i baleron peklowany w solance z lekkim nastrzyknięciem. Po trzech dobach wędzony i parzony.Kiełbasa cienka zrobiona z łopatki golonki i podgardla wp peklowanego na sucho. Przyprawy pieprz biały,czosnek świeży. http://img84.imageshack.us/img84/4918/zdjcie0021i.jpghttp://img809.imageshack.us/img809/2165/zdjcie0022s.jpghttp://img834.imageshack.us/img834/6523/zdjcie0023.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/1613/zdjcie0025o.jpghttp://img525.imageshack.us/img525/8440/dsc00608z.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/176/dsc00604b.jpghttp://img828.imageshack.us/img828/7981/dsc00603a.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbarella Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Gratulacje :clap: pięknie wyglądają Twoje balerony i szynki.. kiełbasa również, choć ja wolę bardziej rumianą. Czy jesteś początkującym w tej materii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Czy jesteś początkującym w tej materii? Sądząc po nicku i wyrobach to chyba nie. :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzeżnik Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 nie jestem początkującym pozdrawiam rzeżnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbig3133 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 wyroby wyglądają bardzo smakowicie, czy mógłbyś przesłać dokładny przepis na cienką kiełbasę???Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anerka Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 nie jestem początkującym W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_ Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Anerko to jest człowiek który lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą.Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anerka Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą Szkoda, bo tutaj chodzi o coś innego.rzeżnik, W takim razie, powiedz proszę jaki jest Twój cel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 lubi się chwalić a nie lubli się dzielić wiedzą Szkoda, bo tutaj chodzi o coś innego.rzeżnik, W takim razie, powiedz proszę jaki jest Twój cel?Wydaje mi się, ze tak jak już Marek napisał. Chodzi o to, aby się tylko pochwalić. Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć... Tu nie ma się czym pochwalić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waro58 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 @kowo Wysłany: Dzisiaj 17:28 Temat postu:nie jestem początkującym W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.Pozdrawiam. Chyba jednak to Dziadek ma rację. Pozdrawiam WaRo58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waro58 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Koledzy czepiacie się DZIADKA.Anerka dzisiaj poprosiła o info, a wszyscy w lament. DZIADEK miał rację, trzeba poczekać, nie każdy kto publikuje zdjęcia jest zobligowany do pełnego opisu, jeśli nikogo to nie interesuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pis67 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało.P Wyroby bardzo ładne, do pozazdroszczenia, ale jakość zdjęć.. Czym rzeżnik ma się dzielić, przepisami? Ludzie od paru tysięcy lat wytwarzają wyroby z mięska i nie ma już nic do odkrycia w tradycyjnym wyrobie, no chyba że chodzi o nowoczesność, to nie wątpię, że jeszcze można zwiększyć wydajność, poprawić kolor, dodać zapaszek i tu gość może być na bieżąco. A wyroby takie sobie, a foty ... To tyle w temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waro58 Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Rzeźnik odpowiedział ,że nie jest nowicjuszem . Nikt go nie prosił o procesy produkcyjne :question: :???: - cyt. swój post:" W takim razie podziel się proszę, swoim doświadczeniem .Na pewno przydadzą się Twoje przepisy, wskazówki, rady. Same zdjęcia fajne ale to za mało". Wierzę w to ,że rzeżnik jednak opisze to co zrobił, wygląda :thumbsup: @anerka post rzeźnika Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 18:19 Twój anerka: Wysłany: Dzisiaj 18:38 I o to Nam chodzi, pytacie po 3,5 miesiącach, a po 16 minutach oceniacie Jego brak zaangażowania, jak rozumiem o to chodziło DZIADKOWI. Nie gniewaj się na mnie, jeśli uraziłem przepraszam. Pozdrawiam WaRo58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Nikt go nie prosił o procesy produkcyjne . Ja prosiłem, w tym temacie: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5784 i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.