Jump to content

szukam światełka w tunelu - szynkowarowy debiut :)


gosiapb

Recommended Posts

witam,

 

jestem pod wielki wrażeniem pracy i pasji z jaką tworzycie tę stronę i swoje wyroby. chciałabym ze względów oczywistych (czyt. łakomstwo ;)) do szanownego grona dołączyć, ale szczerze powiedziawszy pogubiłam się w ogromie informacji tu zawartych.

 

wczoraj ukradłam Mamie szynkowar, który przeleżał pewnie kilka ładnych lat w piwnicy, no i chcę zrobić z niego użytek, ale nie wiem od czego zacząć.

 

proszę o kilka porad: co kupić (przyprawy, termometry, inne magiczne urządzenia?), od jakiego mięsa najlepiej zacząć, żeby się udało i zmotywowało do dalszego działania :)

 

 

pozdrawiam serdecznie

 

Gosia :)

Link to comment
Share on other sites

Poczytaj tutaj:

 

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=125

 

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=126

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewforum.php?f=28

 

Wiem że to ogrom wiadomości ale trochę poczytasz a resztę sobie dopowiesz.

 

[ Dodano: Czw 26 Sie, 2010 15:04 ]

Zbóju jesteś szybszy :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...