gosiapb Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 witam, jestem pod wielki wrażeniem pracy i pasji z jaką tworzycie tę stronę i swoje wyroby. chciałabym ze względów oczywistych (czyt. łakomstwo ) do szanownego grona dołączyć, ale szczerze powiedziawszy pogubiłam się w ogromie informacji tu zawartych. wczoraj ukradłam Mamie szynkowar, który przeleżał pewnie kilka ładnych lat w piwnicy, no i chcę zrobić z niego użytek, ale nie wiem od czego zacząć. proszę o kilka porad: co kupić (przyprawy, termometry, inne magiczne urządzenia?), od jakiego mięsa najlepiej zacząć, żeby się udało i zmotywowało do dalszego działania pozdrawiam serdecznie Gosia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 witam,Witam :smile: Tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewforum.php?f=28 znajdziesz kilka porad i tutaj też http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=126 :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z_bychu Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Poczytaj tutaj: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=125 http://wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=126 https://wedlinydomowe.pl/forum/viewforum.php?f=28 Wiem że to ogrom wiadomości ale trochę poczytasz a resztę sobie dopowiesz. [ Dodano: Czw 26 Sie, 2010 15:04 ] Zbóju jesteś szybszy :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Zbóju jesteś szybszy :grin: :grin: :grin: Wczoraj pisałem, że zostaję na forum bo ktoś interesu musi pilnować, więc pilnuję i czuwam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosiapb Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 dzięki chłopaki poczytam i mam nadzieję, coś się uda zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anerka Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 gosiapb, Pochwal się proszę, co zrobiłaś?A może masz jeszcze jakieś pytania? Śmiało. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.