wosiu Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Ostrzeżenie! Chciałbym ostrzec przed zakupem chińskich maszynek do mielenia mięsa wystawianych na allegro. Ja dałem się nabrać i kupiłem taką i co się okazało: nie zmieliłem nawet 0,5 kg mięsa, ponieważ jest to niemożliwe na tej maszynce. Nie mieli ona ale gniecie i miażdży wszystko w końcu sitko zapycha się i maszynka się napełnia. Jest to bubel, NIE KUPUJCIE. Mnie pozostała jeszcze tylko droga do śmietnika. Pozdrawiam Wosiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derex Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Ostrzeżenie! Chciałbym ostrzec przed zakupem chińskich maszynek do mielenia mięsa wystawianych na allegro. :smile: Wosiu dzięki za ostrzeżenie, :???: pewnie wiele osób zastanowi się zanim taką maszynkę kupi. :smile: :mellow: Jednak zanim tą maszynkę (ręczną, elektryczną, rozmiar5,10… o) może da się uratować? :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Wosiu Zerknij na sitka i nóż w tej maszynce są lipnie wykonane i nadają się tylko do wyrzucenia. Zakup nowy komplet sitka + nóż i bedzie dobrze. Miro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts