Wujaszek Tom Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Szukam przepisu na kiełbasę którą miałem przyjemność wprowadzić kilka lat temu we Francji.Teraz dostaję pętko kiedy przyjeżdża moja szwagierka,niestety niejest w stanie dostać przepisu na nią. Ostatnio czytałem post Dymka o kulturach bakteryjnych i zastanawiam się czy jest ona potrzebna właśnie na początek. Ma ona tak inny zapach i smak od naszych, że trudno o niej zapomnieć. Pozdrawiam wujtom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Przeczytaj mój ostatni post https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=714 w odnośnikach znajdziesz rozwiązanie swojego problemu.Tak swoją drogą nie zrobisz takiej francuskiej kiełbasy, gdyż nie masz składu przypraw i konkretnej kultury starterowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted December 13, 2006 Author Report Share Posted December 13, 2006 jednym słowem nie ten czas , nie to miejsce i nie ta kultura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZCZEPAN Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Witam Wujtom, podaj nazwę tej kiełbasy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 nazwa kiłbasy to " Le Ficele" :tongue: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.