kruszyna1696 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Czołem wielcy zadymiacze:) Poszukuje pakowaczki próżniowej w rozsądnej cenie do 1000zl maks! wiem ze to nie duzo ale nie chodzi mi o profesionalna duza maszyne! Może ktos ma cos takiego na sprzedaz lub może polecić takie cudo! pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 za 400zł możesz znaleźć na Allegro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beiot Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Tu są dobre sprzęty:http://www.swiatwokolkuchni.pl/?cat=151 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik55 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Mam od 10 lat nieużywaną. Napisz na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek. Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Gdyby kol. kruszyna 1696 z jakichś względów zrezygnował z zakupu taj pakowaczki , byłbym zainteresowany. Ale powtarzam gdyby.. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik55 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Jest to zgrzewarka Vacsy bag Zeptel V-017+ folia +naczynie V-015. Rok zakupu 1996 . Nigdy nie używana. Tak jak na allegrohttp://allegro.pl/vacsy-zestaw-do-pakowania-prozniowego-nowy-i1301003731.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Kyzimol ja mam cały zestaw Vascu Zeptera ( w sumie 4 pojemniki i urządzenie do wysysania powietrza), ale pakowaczki nie mam. Ty masz cały zestaw, czy tylko samą pakowaczkę? Podaj , jaka cena Cie interesuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszyna1696 Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 No właśnie jaka cena:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik55 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Proponuję 300 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 ok, ja kupię, daj mi znać na prive nr konta, zaraz przesyłam kasę+ koszty przesyłkiPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszyna1696 Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Dzięki kolego Biotit zachowanie godne pasjonata forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekn Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 ok, ja kupię, daj mi znać na prive nr konta, zaraz przesyłam kasę+ koszty przesyłki Ale kruszyna1696 jest pierwsza do kupna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszyna1696 Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Nie ma problemu poszukam innej! pozdrawiam! :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek. Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Ja też już nie jestem zainteresowany . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekn Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Ale to ty dałeś ogłoszenie Kyzimol powinien tobie sprzedać ,drugi w kolejce jest Radek57. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 ok, ja kupię, daj mi znać na prive nr konta, zaraz przesyłam kasę+ koszty przesyłki :devil: :devil: :devil: Godne potępienia :!: :!: :!: Biotit . Doskonale wiedziałeś , że jesteś któryś w kolejce do kupna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamP Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam ,Ja ma taką i jestem bardzo zadowolony , z woreczkami nie ma problemu . http://tech-prim.pl/index.html?p=ShowCategory&CatId=22 Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam , Ja ma taką i jestem bardzo zadowolony , z woreczkami nie ma problemu . http://tech-prim.pl/index.html?p=ShowCategory&CatId=22 Adam A to jest jakaś reklama urządzeń poligraficznych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 AdamP, Zareklamowałeś firmę! jak na początek, ale określ się co konkretnie masz ??? Pakowaczkę ? jaką? może bindownicę. Pisz konkretnie i opisz wady i zalety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszyna1696 Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Dzięki kolego AdamP właśnie o coś takiego mi chodzilo! Zaraz zamowie na tej stronie co podaleś! Pozdro [ Dodano: Czw 11 Lis, 2010 17:46 ] Niestety musze troszke poczekać bo towar chwilowo niedostepny ale jeszcze raz wielkie dzieki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekn Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Sprytna ta pakowaczka cena też dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Widzę, że zrobił się zamęt i znalazło się kilku Dobrych Wujków, żeby mi dowalić, więc odpowiadam na zarzuty:Pakowaczka jest pod system VacSy, który posiada Zepter. Ja mam pojemniki z takim urządzeniem (pompą) co wysysa powietrze, wówczas powstaje w pojemnikach próżnia. Jeśli moi poprzednicy też sa w posiadaniu pompy Zeptera do wysysania powietrza---ja wówczas się wycofuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts