sawca Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 http://www.widelec.org/zdjecie,wedzarnia,1424.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wnuczek Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Wiata troszkę podobna do tej w Napoleonowie. Sawca sugerujesz coś? :grin: :grin: :grin: Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 sawca, Przy wędzeniu pterodaktyli to tak wygląda, ale do mamutów troszkę brakuje. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Ładne żeberka się wędzą :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Chyba największa wędzarnia jaką widziałem :!: Ciekawe jak rozwiązują problem temperatury wędzenia :question: A myślałem, że tylko polak potrafi. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Wiata troszkę podobna do tej w Napoleonowie. Sawca sugerujesz coś? :grin: :grin: :grin: Pzdr. Wiesz, kiedyś na forum były głosy że za mało jedzenia było, ja tylko pomysła rzuciłem :wink: Gdyby zrzuta była większa........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_kacz Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 W jednym z programów podróżniczych , bodajże "Boso przez Świat" Cejrowskiego pokazywano przyrządzanie tej potrawy- szponder wołowy razem ze skórą (sierść również.. :shock: ) pieczone kilka godzin przy ognisku - przy okazji uwędzone. :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.