Jump to content

NIE KUPUJCIE TU: www.jelita.info

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

!3- grudnia dokonałem zakupu jelit w internetowym sklepie masarskim CDG, adres strony: http://www.jelita.info

Wpłaty dokonałem natychmiast elektronicznie,pomimo że zapłaciłem za przesyłkę priorytetową, nie otrzymałem towaru do dziś (21-12). Dwa dni temu, zadzwoniłem do szefa firmy, udzielił mi mętnej odpowiedzi że nie jest teraz w firmie i nic nie może powiedzieć, obiecał napisać maila, oczywiście nie napisał. Nie można zwalać winy na pocztę, na Allegro zakupiłem dwie rzeczy 14-12, i już czwartego dnia miałem towar w domu, dostarczony przez pocztę.

Sklep ten jest reklamowany na stronach Wędliny Domowe, myślę że kolega Maxell zajmie się tym i zaprzestanie reklamy, bo nie jest to już pierwsza skarga.

Piszcie zawsze, jesli macie jakies problemy. Postaram sie sprawe wyjasnić. jesli nie, wywalam ze strony głównej link, tym bardziej, że linki te sa umieszczane bez zobowiązań, wyłącznie dla Waszych potrzeb.

Informacyjnie, chyba moge już podać, iż z poczatkiem nowego roku, sytuacja na tym runku powinna sie diametralnie zmienić. :wink:

Rusza..........eee dowiecie sie wkrótce. :grin:

Pozdrowionka

!...... zajmie się tym i zaprzestanie reklamy, bo nie jest to już pierwsza skarga.

Dziwne, ja zamawiałem na początku grudnia za zaliczeniem pocztowym. Zamówiony towar otrzymałem wraz z numerem konta bankowego. Ktoś mi zaufał, nawet mnie nie znał, to raczej dobrze świadczy o osobie prowadzącej sklep.

Chcę zaznaczyć, że nie jestem powiązany w żaden sposób z właścicielem sklepu.

Przy okazji życzę WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.

Guest Anonymous

Dziwne, ja zamawiałem na początku grudnia za zaliczeniem pocztowym. Zamówiony towar otrzymałem wraz z numerem konta bankowego.

Może i dziwne, ale ja pisałem o swoim zakupie a nie o Twoim, przesyłki w dalszym ciągu nie otrzymałem, dzisiaj minął 10-ty dzień

• 2 weeks later...
Guest Anonymous

Przesyłkę otrzymałem dzisiaj (po 21 dniach), być może na skutek postraszenia policją.

Nie miałbym pretensji do sprzedajacego, gdyby chociaż raz napisał, czy zadzwonił do mnie, informując co się dzieje z moim zamówieniem.

Dzwoniłem do faceta 4 razy, zawsze ta sama odpowiedź: jestem poza firmą, nie potrafię w tej chwili nic powiedzieć.

Na szczęście był to mój pierwszy i ostatni zakup w tej "firmie"