EAnna Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ze względu na zainteresowanie kątnicami wieprzowymi podaje namiary na firmę, w której zakupiłam tuż przed Świętami kątnice.Jestem zadowolana z jakości kątnic, szybkiej, uprzejmej obsługi (detalicznej) i ceny.Za 10 szt kątnic wraz z przesyłką zapłaciłam 21 zł. Kątnice były zasolone i zaspawane w worku foliowym, wysłane w dużej kopercie. P.W. "ASG"ul. Przemysłowa 377-300 Człuchówtel. 059 834 10 35 handel@asg.biz.pl http://www.asg.biz.pl/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Kątnice również polecam dla Wszystkich odwiedzających warszawską Hurtownię Assist na Al.Prymasa 62. Niestety, tylko odbiór osobisty. :mellow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackOnion Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Jestem zadowolana z jakości kątnicDzięki za namiar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 EAnna, Dziekuję i ja , zamówiłem i dostałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Zico kątnice możesz kupić w Nowej Pułapinie w hurtowni masarskiej tel.605326940 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 arkadiusz, wiem .Tę hurtownie prowadzi moja znajoma (zresztą sam dawałem Tobie na nią namiary :mrgreen:) jednak alternatywę warto mieć . I co ważne jest tanio :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts