Jump to content

Kiełbasa zielonogórska


irek-74

Recommended Posts

Nie mam tej receptury jestem na etapie odtwarzania .okazuje się że pamięć ludzka jest zawodna gdy nie ma się tego spisane .Może kto zamieści to bym nie szukał. A na razie można popatrzyć na wędlinki które możemy robić sami w domu i wcale nie trzeba mieć wędzarni - wędliny parzone http://www.smolinski.net.pl/?lang=pl&action=katalog2_produkty&idm=3&ids=2&idks=15&idksp=0

Nikogo nie reklamuję ale fajne fotki .Pozdrawiam

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Kiełbasa zielonogórska pojawiła się w latach 80-tych a może bardziej 90-tych Głównym składnikiem jest mięso z łopatki wp. poddane masowaniu wydajność to 105% kiedyś myślałem że jak masowanie to za raz produkt wysoko wydajnościowy w tym wypadku nie Wnioski wyciągnij sam dlaczego masowanie . A tak w ogóle gdybyś przyjrzał się dokładnie kiełbasie w podanym linku to byś nie pisał na nie temat i nic by się Tobie nie zdawało.Przerywam odpowiedzi bo na forum za dużo dziadków POZDRAWIAM
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...