Jump to content

Rozbiór półtuszy i klasyfikacja mięsa


Maxell

Recommended Posts

W związku z powtarzającymi się na forum dyskusjami dotyczącymi klasyfikacji mięsa, poproszę Vtec'a o umieszczenie na naszym drugim serwerze filmu autorstwa Kol. Bagno: "Rozbiór półtuszy i klasyfikacja mięsa".

To rozwiąże wiele problemów i niejasności wokół tego, nadal kontrowersyjnego, tematu.

Film dostępny jest od jakiegoś czasu na naszym hubie.

Link to comment
Share on other sites

Na razie niech wszyscy chętni wejdą w kontakt z kowo i zaczną ssać ten filmik na hubie.

Oczywiście przypominam, iż film nie może byc rozprowadzany poza grono członków (aktualnych :wink: ) Wędzarniczej Braci.

Vtec jest teraz zajęty, ale w wolnej chwili wrzuci go na serwer SDM i tam będzie również do zassania.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Na razie niech wszyscy chętni wejdą w kontakt z kowo i zaczną ssać ten filmik na hubie.

Proszę się zgłaszać tutaj:

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5472

Lub przez PW.

Pozdrawiam

 

Oczywiście przypominam, iż film nie może byc rozprowadzany poza grono członków (aktualnych :wink: ) Wędzarniczej Braci.

Stoi to jak byk przy wejściu na huba.

 

Zapraszam do ssania.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...