Jump to content

Mortadela - brak soli? a kutrowanie?


pawelgdynia

Recommended Posts

Zamierzam przetestować przepis na mortadelę (jestem ciekawy jak smakuje bez soi i innych wypełniaczy:)

 

http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=711

 

jednak widzę, że oprócz saletry do zapeklowania nie ma w nim w ogóle soli.

Czy to jest prawidłowe, czy wkradł się jakiś błąd?

 

Druga sprawa nie jest podany sposób rozdrabniania...wg. mnie taka wędlina powinna być kutrowana lub b. drobno zmielona..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...