Rafaello Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Witam, Właśnie otwieramy w internecie giełdę maszyn masarskich. Chcielibyśmy poznać Waszą opinię o pomyśle, naszej stronie, co powinniśmy ewentualnie poprawić, dodać itp. www.egmm.pl Pozdrawiam, Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 co powinniśmy ewentualnie poprawić, dodać itp.witam przede wszystkim brak cen :!: klikam w piekarniki i nie ma cen ,stronka się ładuje i nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 Dziękuję za pierwsze opinie. Nie wszyscy użytkownicy serwisu (handlarze maszyn używanych) podają ceny oferowanych maszyn. Pracujemy nad uzupełnieniem ofert o informacje o cenach. Zapraszamy do wysłania zapytania ofertowego (formularz znajduje się pod wybraną maszyną) - nasz przedstawiciel wyśle informacje o cenie i koszcie transportu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vacpol Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Znalazłem ostrzałkę do noży w cenie od 9 do 50 zł, podaje tel. 504621969 trzeba wejść w gogle i wpisać ostrzałka ręczna ACCUSHARP nie doczytałem się dlaczego taka razpiętość ale zamówiłem, jeżeli ktoś z koleżanek i kolegów zna bardzo proszę o opinie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts