szczeciniasty Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 http://allegro.pl/nadziewarka-pionowa-7l-nowa-raty-fv-hit-i1471007346.html Co o niej sadzicie???a tak wogole to jaka jest poreczniejsza nadziewarka pionowa czy pozioma???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMORODINA Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 jaka jest poreczniejsza nadziewarka pionowa czy pozioma???? ja wolę pionową, ponieważ nadziewam sam i przy poziomej mogę mieć za krótkie ręce. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beiot Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ja wolę pionową, ponieważ nadziewam sam i przy poziomej mogę mieć za krótkie ręce.ja mam poziomą i też robię to sam :wink: pewnie jakbym miał pionową to też robiłbym sam :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekn Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Używałem nadziewarkę poziomą i pionową i według mnie lepsza jest pionowa zajmuje mniej miejsca. Jeżeli chodzi o tą nadziewarkę to korbka nie jest w poręcznym miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darino Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ja mam poziomą i też robię to samU mnie tak samo, chociaż często się pomoc znajdzie i wtedy robota leci jak po sznurku. Pionowa jast praktyczna, ale chyba też bardziej pożądana, a co za tym idzie droższa. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeciniasty Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 nie wiem czy nie za duza taka 7 litowa moze na poczatek powinienem sprawic sobie mniejsza???tylko ceny wcale nizsze duzo nie sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekn Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Lepsza jest większa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Kup lepiej większą .Między większą a mniejszą jest niewielka różnica .Tak że bardziej się opłaca większą kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 nie wiem czy nie za duza taka 7 Ja mam 9l i jest super . Z dużego nie wypadnie :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszar Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 http://allegro.pl/nadziew...1471007346.html Co o niej sadzicie??? a tak wogole to jaka jest poreczniejsza nadziewarka pionowa czy pozioma???? Jest to nadziewarka produkcji Chińskiej a firma Technologiss jest dystrybutorem jak wiele w Polsce. Są już dostępne nowsze typy tych nadziewarek: http://allegro.pl/nadziewarka-do-kielbas-pionowa-7l-3-biegi-i1467178947.html Mocniejsza korba do kręcenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeciniasty Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 ale to znaczy ze ta chinska nadziewarka jest nie dobra to jaka polecacie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekn Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 http://www.wyroby-domowe.pl/nadziewarki-c-71.html Tu masz dobre nadziewarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeciniasty Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 fajne tylko cena950 i jeszcze trza lejki kupic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawi13 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Witam.Może ktoś wyrazi jeszcze opinie o tej nadziewarce.Mam zamiar ją nabyć, czy warta tych pieniędzy i jak z jakością wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzeznik Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Polecam mam taką i jestem zadowolony. :grin: :grin: [ Dodano: Wto 30 Paź, 2012 14:01 ]Polecam mam nadziewarkę firmy Technologiss 10 L i jestem zadowolony. :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts