krzysiek-krze Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 http://img52.imageshack.us/img52/83/dsc003832.jpg Mam zamiar zakupić oto grilo - wędzarnię. Czy jest to dobry zakup ? O co spytać sprzedawcę by mieć pewność że wędzarnia będzie spełniać dobrze swoją rolę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 O co spytać sprzedawcęCzemu ten badziew taki drogi jak to tylko ozdoba , a nie wędzarnia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek-krze Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 O co spytać sprzedawcęCzemu ten badziew taki drogi jak to tylko ozdoba , a nie wędzarnia ? Ma to być wędzarnia i ozdoba w jednym. A dlaczego odpada jako wędzarnia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boggi Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 krzysiek-krze, tak się składa , że przejeżdżam przynajmniej raz w tygodniu obok producenta tegoż wyrobu i powiem tak : daj sobie spokój , to jest wędzarenka do ozdoby , bardzo mała . Jak jeszcze byłem totalnym laikiem w tych sprawach , to byłem kilka razy u "nich" służbowo i oglądałem te pomniczki . Komora wędzarnicza modna jak na te czasy , bo to jest Nano technologia Wybór oczywiscie należy do Ciebie. http://www.grillogrod.tnb.pl/news.php To jest z tej strony prawda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Daj namiary na to cudo to może więcej info będzie .Z zasady kamienne "pomniki"trudne są w wygrzaniu a tam nie wiem jak jest zaplanowane palenisko i nie widzę drzwiczek do niego tylko jakiś schowek .o już mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek120 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 bardziej to przypomina domek Flinstonów i tak jak Henio kto to będzie grzał szkoda drewna. Ja co prawda nie mam jeszcze swojej wędzarni (lokalizacja) ale za 1600 to spokojnie można samemu postawić niezłą zadymiarę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 krzysiek-krze, Jak kupisz tą wędzarnie, to będziesz bliżej nieba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Na pierwszy rzut oka wygląda na murowane, ale jak się dokładnie przyjrzeć. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek-krze Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 Dzięki za informacje, skoro fachowcy się lepiej znają to mądrzejszy nie będę - oczywiście nie kupię. Liczę się z pieniędzmi, wyglądem i funkcjonalnością. Pracuje w kamieniarstwie, produkujemy grille i obudowy kominkowe. Zrobienie czegoś ładnego i funkcjonalnego niestety kosztuje. Ten produkt wydawał mi się poprostu ładny - i naprawde nie drogi. Znajomy ostatnio budował wędzarnie sam i wcale go taniej nie wyszło a cud architektoniczny to nie był. Oczywiście te linki są od tego producenta. Jakby ktoś miał coś ciekawego to niech podrzuci linka. Chętnie zobacze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts