jokej Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Witam mam pytanie czy ktos moze pomóc przy wyrobie 300kg miesa z koniny wszelkie propozycje mile widziane na pewno bede robil kielbase musze zaczac od jutra bo kobyla zlamala kark a nie mam gdzie zamrozic tyle miesa szkoda go wyrzucic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Określ adres dokładnie będzie łatwiej dojechać do któregoś Marianowa Marianów – wieś w Polsce, w województwie lubelskim, w powiecie łukowskim, w gminie WojcieszkówMarianów – osada w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie kutnowskim, w gminie ŁaniętaMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie kutnowskim, w gminie StrzelceMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie łaskim, w gminie WodzieradyMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie łowickim, w gminie BielawyMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie AleksandrówMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie WolbórzMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie rawskim, w gminie Biała RawskaMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie sieradzkim, w gminie BłaszkiMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie sieradzkim, w gminie BurzeninMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie skierniewickim, w gminie Nowy KawęczynMarianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie skierniewickim, w gminie SłupiaMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie garwolińskim, w gminie GarwolinMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie gostynińskim, w gminie GostyninMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie grójeckim, w gminie ChynówMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie grójeckim, w gminie GrójecMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie kozienickim, w gminie GłowaczówMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie kozienickim, w gminie GniewoszówMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie lipskim, w gminie RzeczniówMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie lipskim, w gminie Solec nad WisłąMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie warszawski zachodnim, w gminie LesznoMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie węgrowskim, w gminie StoczekMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie wołomińskim, w gminie DąbrówkaMarianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie żyrardowskim, w gminie Puszcza MariańskaMarianów – wieś w Polsce, w województwie śląskim, w powiecie kłobuckim, w gminie PopówMarianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie jędrzejowskim, w gminie SędziszówMarianów – kolonia w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie jędrzejowskim, w gminie WodzisławMarianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie kieleckim, w gminie ŁopusznoMarianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie opatowskim, w gminie IwaniskaMarianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie pińczowskim, w gminie DziałoszyceMarianów – wieś w Polsce, w województwie wielkopolskim, w powiecie kaliskim, w gminie KoźminekMarianów – wieś w Polsce, w województwie wielkopolskim, w powiecie tureckim, w gminie Kawęczyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeciniasty Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 he he dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 OOO, kurde... :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokej Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 panowie to nie zart ja na prawde mam tyle miesa i czas mi ucieka musze cos z tym zrobic bo mi sie popsuje a szkoda by bylo wyrzucić tyle miesa . POMOŻECIE :!: :!: :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriu53 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 panowie to nie zart Jeżeli chodzi o kulig to ja bardzo chętnie mam 45 koni A ile masz sań ??? :grin:4 łącznie moge zabrać ok 30 osób napisałem koło Łodzi mieszkam dokładnie między iotrkowem Trybónalskim a Tomaszowem Maz. ok 10 km od Gierkówki :lol: jokej ! żeby Ci ktoś pomógł powinieneś najpierw podać adres który to Marianów! bo sam widzisz ile jest takich miejscowości w Polsce! PS Czy to chodzi o ten adres- pewnie TAK! ADRES: Marianów 4 97 320 Wolbórz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokej Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 chodzi mi oto zeby ktos podpowiedzial jak zrobic jak zapeklowac moze ktos robil juz cos takiego i podpowie jakie proporcje na kg. Jak nie to bede robil metoda prób i błędów. widzicie wyszla taka sytulacja bo jak bym mial czas to bym posiedzial pare dni i poczytal w necie i bym wiedzial ale nie mam czasu teraz nato ide rozbierac mieso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Znalazłem coś takiego : http://wedlinydomowe.pl/kiebasy/kiebasy-porady/873-technologia-produkcji-wedlin-z-miesa-konskiego http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=4Po&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=kie%C5%82basa+z+koniny&btnG=Szukaj&aq=f&aqi=g1&aql=f&oq= http://www.google.pl/search?q=z+koniny&hl=pl&client=firefox-a&hs=k48&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=ivnsu&ei=EYORTYSOI8yWhQfN6MmVDw&start=0&sa=N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 czy ktos moze pomóc przy wyrobie 300kg miesa z koniny wszelkie propozycje milehttp://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=29482#29482 dzwoń do Bagno, otrzymasz pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestor Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Wielkimi amatorami koniny są Cyganie.Napewno kupiliby od Ciebie sporo mięsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts