Jump to content

prosze o pomoc pilne

jokej

Recommended Posts

Witam mam pytanie czy ktos moze pomóc przy wyrobie 300kg miesa z koniny wszelkie propozycje mile widziane na pewno bede robil kielbase musze zaczac od jutra bo kobyla zlamala kark a nie mam gdzie zamrozic tyle miesa szkoda go wyrzucic

Określ adres dokładnie będzie łatwiej dojechać do któregoś Marianowa Marianów – wieś w Polsce, w województwie lubelskim, w powiecie łukowskim, w gminie Wojcieszków

Marianów – osada w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie kutnowskim, w gminie Łanięta

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie kutnowskim, w gminie Strzelce

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie łaskim, w gminie Wodzierady

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie łowickim, w gminie Bielawy

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie Aleksandrów

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie Wolbórz

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie rawskim, w gminie Biała Rawska

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie sieradzkim, w gminie Błaszki

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie sieradzkim, w gminie Burzenin

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie skierniewickim, w gminie Nowy Kawęczyn

Marianów – wieś w Polsce, w województwie łódzkim, w powiecie skierniewickim, w gminie Słupia

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie garwolińskim, w gminie Garwolin

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie gostynińskim, w gminie Gostynin

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie grójeckim, w gminie Chynów

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie grójeckim, w gminie Grójec

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie kozienickim, w gminie Głowaczów

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie kozienickim, w gminie Gniewoszów

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie lipskim, w gminie Rzeczniów

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie lipskim, w gminie Solec nad Wisłą

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie warszawski zachodnim, w gminie Leszno

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie węgrowskim, w gminie Stoczek

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie wołomińskim, w gminie Dąbrówka

Marianów – wieś w Polsce, w województwie mazowieckim, w powiecie żyrardowskim, w gminie Puszcza Mariańska

Marianów – wieś w Polsce, w województwie śląskim, w powiecie kłobuckim, w gminie Popów

Marianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie jędrzejowskim, w gminie Sędziszów

Marianów – kolonia w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie jędrzejowskim, w gminie Wodzisław

Marianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie kieleckim, w gminie Łopuszno

Marianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie opatowskim, w gminie Iwaniska

Marianów – wieś w Polsce, w województwie świętokrzyskim, w powiecie pińczowskim, w gminie Działoszyce

Marianów – wieś w Polsce, w województwie wielkopolskim, w powiecie kaliskim, w gminie Koźminek

Marianów – wieś w Polsce, w województwie wielkopolskim, w powiecie tureckim, w gminie Kawęczyn

panowie to nie zart

Jeżeli chodzi o kulig to ja bardzo chętnie mam 45 koni

A ile masz sań ??? :grin:

4 łącznie moge zabrać ok 30 osób napisałem koło Łodzi mieszkam dokładnie między iotrkowem Trybónalskim a Tomaszowem Maz. ok 10 km od Gierkówki :lol:

jokej !

żeby Ci ktoś pomógł powinieneś najpierw podać adres który to Marianów! bo sam widzisz ile jest takich miejscowości w Polsce!

PS Czy to chodzi o ten adres- pewnie TAK!

ADRES:

Marianów 4 97 320 Wolbórz

chodzi mi oto zeby ktos podpowiedzial jak zrobic jak zapeklowac moze ktos robil juz cos takiego i podpowie jakie proporcje na kg. Jak nie to bede robil metoda prób i błędów. widzicie wyszla taka sytulacja bo jak bym mial czas to bym posiedzial pare dni i poczytal w necie i bym wiedzial ale nie mam czasu teraz nato ide rozbierac mieso.