Jump to content

Kiełbasa surowa,parzona,pieczona.SÓL SÓL,SÓL!!


arizo

Recommended Posts

sól,sól,sól. Jasna cholera! robiłem kiełbasę surową, Pomyślałem że za eksperymentuje i tak zrobiłem.Częśc kiełbasy zapażyłem bez wędzenia reszte chciałem upiec ok.80 stopni 1,5h. też bez wędzenia.( szukam złotego sirodku na kiełbasę białostocką-PALCÓWKE!!!!! białą) I co się okazało.Parzona ok.70stopi 20min w smaku ok.! a pieczona bardzo słona! zaznaczam że mięso było wyrabiane jak do wędzenia-nie za słone nie za pieprzne!!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...