Zico Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ostatnio gdzieś w telewizji słyszałem o kiełbasie z chrzanem w środku .Mam pytanie czy ktoś już robił taką :question: ? Jakie proporcje chrzanu świeżo tartego lub suszonego należy zastosować .Może już jakaś zadymiaczka lub zadymiacz ma sprawdzony skład :question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 Tak wiem , że to ślaski chyba wymysł .A dowiedziałem sie o tym z programu "potarganej" :grin: Gesslerowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 potarganej" Gesslerowej Przestań to oglądać bo jeszcze uwierzysz ,że Ona umie gotować. :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 Podlasiak, ale to nie jej tylko własnie to jakaś kucharka ze śląska pokazywała . Cos mi na shout boxie pisał Marek z Bielska ale nie zapisałem :blush: :blush: :blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Kotlety mielone z odrobina tartego chrzanu w środku to sam robię. Ale kiełbasy jeszcze nie robiłem. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 no i dlatego chcę zrobic.Kurde zapodziałem telefon do Marka bo juz bym wiedział :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spec202 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 no i dlatego chcę zrobic.Kurde zapodziałem telefon do Marka bo juz bym wiedział :grin: :mrgreen: poszukaj tutaj http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=29482#29482 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 faktycznie :blush: dzięki dzisiaj dzwonie :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.