BODEK I Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Witajcie Pozwoliłem sobie wykorzystać przepis Beiot i ukręciłem szynkę z indyka. Skład;udziec indyka i golonki indyka. Proszę o ocenę; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODEK I Posted May 28, 2011 Author Report Share Posted May 28, 2011 WitajGolonkę zmieliłemBodek I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 No to widzę Bodek że się zaczynasz rozkręcać tak trzymaj ..... bo jak Cię znam to dopiero początek .... Bardzo apetyczna wędlinka .... :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Proszę o ocenę Szybko się uczysz. :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szostek Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Witam BODEK I.Bardzo ładna ta szyneczka, po prostu fajna. Tak trzymaj.Powodzenia przy wyrobach. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODEK I Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 Wielkie dzięki za ciepłe słowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Wczoraj sparzyłem szynke z udźca indyczego, po wstępnym sklasyfikowaniu zostało 1.6kg mięsa. Przyprawy jakie dodalem to 16g peklosoli, gorczyca, kolendra i czosnek parzone w temp. 68-71st. Aha dodałem około 0.2l - wycieku brak :grin: http://monki.us/~tier/wd/szynka_indyk/IMG_20120211_090303.jpg http://monki.us/~tier/wd/szynka_indyk/IMG_20120211_090246.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) Mozna prosic o wiecej informacii na temat tego wyrobu.? Jakos nie moglem nic znalesc.. Edited February 10, 2015 by Gregtom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.