Jump to content

Nastrzyk


SailorX

Recommended Posts

Witam serdecznie liczę jak zawsze na waszą profesjonalną pomoc . Dwa dni temu zapeklowałem szyneczki i schabik kawałki mięsa mają po około 1 kg ( peklowanie według tabeli Dziadka na 7 dni) jednak nie zrobiłem zastrzyku czy mogę go zrobić jeszcze teraz czy już zostawić tak jak są ?
Link to comment
Share on other sites

ile nastrzyków i ile mil ?

Jeden nastrzyk. 60 ml / 1 kg. Staraj się w najgrubszym miejscu , bo tam solanka sama z siebie nie dojdzie :wink:

Udanych wyrobów :grin:

 

[ Dodano: Sro 01 Cze, 2011 14:22 ]

No dobra :grin: O te 10 nie będziemy kopii kruszyć :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...