Jump to content

osłonki z przyprawami

SZCZĘŚCIARZ

Recommended Posts

Osłonki SPATEX

Ekskluzywny dodatek do wyjątkowych wędlin i produktów mięsnych

Osłonki Spatex to innowacyjne rozwiązanie w połączeniu z niezwykle łatwym zastosowaniem. Występują jako osłonki i arkusze tekstylne z naniesionymi od strony wewnętrznej kompozycjami drobno i gruboziarnistych przypraw lub ziół.

tutaj link : http://www.nomaxtrading.eu/index.php?mod=spatex

pozdro

Jak cos zrobisz w tych oslonkach , to prosze koniecznie wstawic relacje oraz fotki tutaj na forum..Jestesmy ciekawi jak w praktyce te oslonki sie sprawuja oraz jak jest z walorami smakowymi przy zastosowaniu tych oslonek , w wyrobach domowych wedlin..!?

pozdro :wink:

Nie omieszkam wstawić fotek. co do sprawowania w praktyce to mogę powiedzieć ze juz takie osłonki używałem tylko innej marki i jestem zadowolony. Bardzo ładnie wyroby wyglądają(ja wsad robiłem z polędwicy drobiowej) a co do smaku to nadają takiej fajnej ostrej(w zależności od przyprawy) nutki.Pychota. za 2 tygodnie będę robił takie i inne smakołyki na wesele to wstawię foty.

polędwicy drobiowej

No i się zaczęło :grin: :grin: :grin:

Wyjaśnię: pojecie polędwicy drobiowej miałem na myśli nazwę swojego farszu składającego się z fileta drobiowego i kompozycji przypraw.Nazwa gotowego produktu to poledwica drobiowa w przyprawach. pozdro