SZCZĘŚCIARZ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Witam. Gdzie mogę zakupić osłonki z przyprawami?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Gdzie mogę zakupić osłonki z przyprawami??A co to jest :???: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Osłonki SPATEX Ekskluzywny dodatek do wyjątkowych wędlin i produktów mięsnych Osłonki Spatex to innowacyjne rozwiązanie w połączeniu z niezwykle łatwym zastosowaniem. Występują jako osłonki i arkusze tekstylne z naniesionymi od strony wewnętrznej kompozycjami drobno i gruboziarnistych przypraw lub ziół. tutaj link : http://www.nomaxtrading.eu/index.php?mod=spatex pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZCZĘŚCIARZ Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Dzieki .pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Jak cos zrobisz w tych oslonkach , to prosze koniecznie wstawic relacje oraz fotki tutaj na forum..Jestesmy ciekawi jak w praktyce te oslonki sie sprawuja oraz jak jest z walorami smakowymi przy zastosowaniu tych oslonek , w wyrobach domowych wedlin..!? pozdro :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZCZĘŚCIARZ Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 Nie omieszkam wstawić fotek. co do sprawowania w praktyce to mogę powiedzieć ze juz takie osłonki używałem tylko innej marki i jestem zadowolony. Bardzo ładnie wyroby wyglądają(ja wsad robiłem z polędwicy drobiowej) a co do smaku to nadają takiej fajnej ostrej(w zależności od przyprawy) nutki.Pychota. za 2 tygodnie będę robił takie i inne smakołyki na wesele to wstawię foty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaszczur Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 I koniecznie napisz czy się nie rozwalają, szczególnie przy napełnianiu :-) koniecznie też z przepisem na te polędwiczki drobiowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZCZĘŚCIARZ Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 polędwicy drobiowej No i się zaczęło :grin: :grin: :grin: Wyjaśnię: pojecie polędwicy drobiowej miałem na myśli nazwę swojego farszu składającego się z fileta drobiowego i kompozycji przypraw.Nazwa gotowego produktu to poledwica drobiowa w przyprawach. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts