Maxell Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1960 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Do domowych wyrobów to raczej nie potrzebna rzecz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Zrobione z kega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniors1 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Grzesiu jak nie do domowych to do jakich???? Za patrzenie w Polsce jeszcze się nie płaci.Przydałby się szczegółowy opis i koszta.Gratulacje pomysłu i wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ładne cacko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwie Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Wszystko fajnie, sprzęt pierwsza klasa - gratuluję pomysłu, tylko ta cholerna guma z KEGa strasznie brudzi ręce, przydało by się ją usunąć i dospawać jakiś uchwyt transportowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1960 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Grzesiu jak nie do domowych to do jakich???? Do masowej produkcji, tradycyjnych domowych wędzonek się nie nastrzykuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 tradycyjnych domowych wędzonek się nie nastrzykuje.grzegorz1960, a co złego jest w nastrzyku, o którym piszesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einshell Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 tradycyjnych domowych wędzonek się nie nastrzykuje. NIE powinno się, ale przy dużych kawałkach mięsa i zbyt krótkim czasie peklowania, nie obędzie się bez delikatnego nastrzyku. Co by pózniej tzw. 'oka' w szynce na własne oczy nie zobaczyć... :shock: Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1960 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 NIE powinno się, ale przy dużych kawałkach mięsa i zbyt krótkim czasie peklowania, nie obędzie się bez delikatnego nastrzyku. Co by pózniej tzw. 'oka' w szynce na własne oczy nie zobaczyć... :shock: Bo żeby zrobić dobrą domową wędzonkę nawet duże kawałki trzeba czasu a nie nastrzykiwarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriu53 Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Witam!! Do domowych wyrobów to raczej nie potrzebna rzeczBo żeby zrobić dobrą domową wędzonkę nawet duże kawałki trzeba czasu a nie nastrzykiwarkę Urządzonko to spełniać ma mi przynajmniej 3 zadania, jako nastrzykiwarka ma być używana sporadycznie. I tu mam pytanie?? "do czego i jakie funkcje może spełniać to urządzonko??" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Nalewasz trzy kufle jednocześnie :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 opryskiwanie pestycydami drzewekmalowanie natryskowe butla z cisnieniem do aerografu :grin: :grin: :grin: ps .czerwony kolor zarezerwowany dla modow i admina ,przynajmniej tak jest przyjete w netykiecie !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly-maly Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 he he do biblioteki też się przyda - czytania :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Skąd ta złośliwość w postach ?Nastrzykiwarka z tego co mogę ocenić po zdjęciach zrobiona jest profesjonalnie.Posiada reduktor ciśnienia, pistolet ze spustem, jak dla mnie cacko.Nie wiem w jaki sposób uzyskiwane jest ciśnienie, ale przypuszczam, że w grę wchodzi kompresor.Jeśli ktoś robi 5-10 kg jednorazowo narzędzie zbyt doskonałe/wydajne (da radę strzykawką), ale przy większej produkcji super.Piękna rzecz. :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.