alienIOM Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 witam, wedze kielbase polska- pierwszy raz w zyciu. mam wedzarke kolumnowa i wedze zrebkami. problem polega na tym, ze uszykowalem sobie kilogram materialu opalowego, a takowy moge tylko kupic przez internet, niestety po 7h wedzenia okazuje sie, ze opalu mam za malo. kupilem nastepna- wieksza partie jednak nie mam pojecia jak dlugo moge przechowywac w lodowce podwedzona wedline. dostawa zrebkow nastapi za kilka dni :sad: . ewentualnie jesli nie moge przechowywac takowego produktu to co moge z tymi kielbaskami zrobic, moze podpiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ja myślę , że te siedem godz. wędzenia im wystarczą .A polska to polska i podpiekanie czy parzenie to profanacja.Ps. Podziel się wrażeniami i fotka mile widziana. Na tej Twojej wyspie takiego produktu nie jedli i nawet jak będzie bladsza to na pewno smaczniejsza niż to co możesz kupić w "szopie" :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilfree Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Witam, AlienIOM.Za około połowy tygodnia będę miał na sprzedaż zrębki w każdej ilości z drzew owocowych jeśli Cię interesuję pisz. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeciniasty Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 a po ile te zrebki ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.